Celebrity News

Potresne vesti stižu o Megan i Hariju: Iskoristila ga za svoje ciljeve i sada rekla KRAJ, uplakani princ više nema gde

Odnos Princa Harija i Megan Markl po svemu sudeći je zategnut

Potresne vesti stižu o Megan i Hariju: Iskoristila ga za svoje ciljeve i sada rekla KRAJ, uplakani princ više nema gde

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Vojvoda od Saseksa nedavno je objavio memoare pod nazivom 'Spare' i dao niz intervjua u kojima je govorio o svojoj knjizi i životu u britanskoj kraljevskoj porodici, a ono što je sada glavna tema u javnosti jeste činjenica da je njegova supruga vojvotkinja tokom promotivnih aktivnosti memoara primetno odsutna te se odmah nametnulo pitanje da li je odnos Princa Harija i Megan Markl narušen.

Kako je par jedno drugom najveća podrška u svemu,pa čak i jedno drugom dovršavaju rečenice u intervjuima kao i u dokumentarnoj seriji 'Megan i Hari', koju su nedavno objavili na Netflik-u, činjenica da Megan ne učestvuje u promociji Harijevih memoara  zaista upada u oči, prenosi "Story.hr".

Pročitajte: Neću da vas vidim - Čarls pred svima PONIZIO Harija i Megan, ovakvoj osveti se niko nije nadao

Getty Images

 

Naime, kako ističe Nil Gardiner, bivši savetnik Margaret Tačer i komentator kraljevske porodice, Harijeva knjiga razlog je za Meganino ćutanje i kako kaže par je potcenio negativne efekte autobiografije 'Spare', zbog čega njihov imidž sada trpi.

- Na kraju krajeva, ona se godinama ponašala prema Hariju kao prema korisnom idiotu, a sada Hari narušava njen brend, te očigledno nije srećna zbog toga - rekao je Gardiner koji je pomenute memoare opisao i kao 'spektakularnu katastrofu' za reputaciju i položaj Saseksovih.

Pročitajte: Kejt mrzi moju ženu - Princ Hari otkriva pravo lice svoje snaje, njegove reči će vas šokirati

Getty Images

 

Da je odnos Princa Harija i Megan Markl zaista zategnut govori i činjenica da ovo nije prvi put da se Megan povlači želeći da se u javnosti nekako udalji od supruga i što više sačuva svoj imidž.

Poznati britanski novinar Den Vuton istakao je da je "apsolutno fasciniran" ćutanjem Megan Markl otkako je princ Hari promovisao svoju knjigu i smatra da je to prvi znak njenog "pokušaja da se distancira" kako ne bi bila kolateralna šteta negativnog PR-a izazvanog Harijevim memoarima.

Komentari (0)

Loading