Celebrity News

Đurđevdan obojen tugom: Evo šta se desilo Biljani Jevtić i Aci Iliću na dan kad je trebalo da slave slavu, prizor iz doma slomio sve (FOTO)

Biljana Jevtić i Aca Ilić obeležili su krsnu slavu

Đurđevdan obojen tugom: Evo šta se desilo Biljani Jevtić i Aci Iliću na dan kad je trebalo da slave slavu, prizor iz doma slomio sve (FOTO)

Mnoge kuće u Srbiji Đurđevdan slave kao krsnu slavu, veliki hrišćanski praznik za koji se vezuju brojni običaji i narodna verovanja, a koje poštuju i kojih se pridržavaju gotovo svi. Uspomenu na Svetog Đorđa, odnosno Georgija, svakog proleća evociraju svi hrišćani, a među mnogima su i poznati supružnici  Biljana Jevtić i Aca Ilić koji su na najprikladniji način proslavili zaštitnika svoje kuće.

Uz ikonu, sveću, kolač i žito skladna porodica dočekala je svoje najmilije, ali s obzirom na to da je Srbija u žalosti zbog strašne tragedije koja se pre nekoliko dana dogodila, ove godine se i kod njih na nešto drugačiji način obeležila krsna slava.

Pročitajte: Poznati gosti i raskošna trpeza - Zavirite na slavu Čedomira i Jelene Jovanović (FOTO)

Instagram

 

Iako im do slavlja nije bilo, Biljana Jevtić i Aca Ilić ispoštovali su tradiciju, a da su pravi domaćini svedoči fotografija iz njihovog porodićnog doma koja je osvanula na društvenim mrežama. Pored predivne dekoracije za koju je nesumnjivo bila zadužena pevačica, nije izostala ni bogata slavska trpeza.

Ovoga puta bez muzike i gostiju, slava je izgledala drugačije nego prethodnih godina.

Komentari (0)

Loading