Celebrity News

Ovo niko nije očekivao: Biljana Jevtić pokazala trudnički stomak, objava na Instagramu je sve iznenadila FOTO

Trudna Biljana Jevtić, slika govori više od reči

Ovo niko nije očekivao: Biljana Jevtić pokazala trudnički stomak, objava na Instagramu je sve iznenadila FOTO

Biljana Jevtić svoju srodnu dušu srela je u ranoj mladosti, a posle dužeg zabavljanja 1989. godine udala se za kolegu Aleksandra Ilića. Tokom godina zajedničkog života, nikada se, kažu, nisu posvađali. S obzirom na to da ostavljaju utisak skladnog para, treba im verovati na reč.

Pročitajte: Jedna prepreka dovela je do RAZLAZA - Zašto Aca Ilić i Bilja Jevtić na kraju NISU USPELI pored svih nadanja

Luka Šarac

 

Biljana i Aca su se dugo borili da postanu roditelji, a najlepše vesti stigle su onda kada su se najmanje nadali. Budući da svoju privatnost ne dele na tacni fotografije iz ovog perioda veoma su retke, ipak, jedna takva nedavno je ugledala svetlost dana. 

Naime, fotografija na kojoj trudna Biljana Jevtić pozira za naslovnu stranu jednog časopisa osvanula je na Instagramu i oduševila njene fanove. Među komentarima najviše je bilo onih koji kažu da je pevačica bila preslatka trudnica

Pročitajte: Prva scena u porodici - Snaja Bilje Jevtić šokirala pevačicu i Acu Ilića, povukla potez posle kog nema nazad (FOTO)

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića, Ivan, na svet je došao u decembru 1999. godine, a bračni partneri su ga odgajali sa puno ljubavi. 

– Kad bi me pitali da li sam strog, govorio sam da nema vremena za spartansko vaspitanje, već samo za ljubav. Nećete pogrešiti ako dete bezuslovno volite, tako ćete samo napraviti čoveka koji će sutra tu istu ljubav prenositi dalje – izjavio je Aca jednom prilikom. 

Pročitajte: Aca Ilić i Bilja Jevtić liju suze radosnice, sin ih obradovao prelepim vestima - Ivan je malo požurio, ali sreći se u zube ne gleda (FOTO)

Luka Šarac

 

Komentari (0)

Loading