Celebrity News

Crno bela slika i neopisiva tuga: Dragana Bekvalac saopštila vest o preranoj smrti, cela porodica uplakana (FOTO)

Starija sestra Nataše Bekvalac skrhana je bolom

Crno bela slika i neopisiva tuga: Dragana Bekvalac saopštila vest o preranoj smrti, cela porodica uplakana (FOTO)

Starija sestra Nataše Bekvalac oduvek je bila stub porodice. Rano se udala i rodila dve ćerke, ali nastavila je da se vraća u dom iz kog je potekla. Gotovo da ne prođe praznik ili rođendan da ga ona ne proslavi prvo sa roditeljima i sestrama Natašom i stilistkinjom Kristinom. Porodična atmosfera izuzetno je Dragani važna, stoga je po pokretanju biznisa, tačnije otvaranju lanca salona lepote ona kod zaposlenih insistirala upravo na slozi, poštovanju i podršci.

Pročitajte: Katja Lazukić se šepuri na plaži u Dubaiju u preslatkom kupaćem: Fotografije sa luksuznog odmora Nataše Bekvalac će vas nasmejati do suza

 

Instagram

 

Starija sestra Nataše Bekvalac kroz posao je tako stekla veliki broj prijatelja, dok neke smatra i svojom najbližom familijom. Tu titulu ponosno je nosio i frizer Nikola koji je danas prerano napustio ovaj svet. Skrhana bolom Dragana je o nesrećnom događaju obavestila pratioce na Instagramu objavivši fotografiju najboljeg druga uz opis - Nidžo moj.

Pročitajte: Jedina sestra Bekvalac koja je uspela da održi brak: Ovo je Mihajlo, misteriozni muž Dragane Bekvalac! Šokiraće vas kako izgleda (FOTO)

Instagram

 

 

Reči podrške svi šalju Dragani sa nadom da će se brzo oporaviti od ovog bola. Dragana nije otkrivala kako je došlo do toga da ovaj mladić tako rano napusti ovaj svet. On je inače bio blizak i sa Natašom i sa Kristinom, a njih dve su često objavljivale na svojim društvenim mrežama da je Nikola šišao i njih i njihovu decu. 

 

Komentari (0)

Loading