Celebrity News

Jedina sestra Bekvalac koja je uspela da održi brak: Ovo je Mihajlo, misteriozni muž Dragane Bekvalac! Šokiraće vas kako izgleda (FOTO)

Muž Dragane Bekvalac njen je životni oslonac

Jedina sestra Bekvalac koja je uspela da održi brak: Ovo je Mihajlo, misteriozni muž Dragane Bekvalac! Šokiraće vas kako izgleda (FOTO)

Nataša Bekvalac, zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri spada među najpopularnije pevačice na našim prostorima, a svojom anđeoskom lepotom, ali i neverovatnom energijom ona privlači izuzetnu pažnju. Takva popularnost sa sobom nosi određeno breme koje neminovno utiče i na članove njene porodice, pa je javnosti takođe interesantno sve što se sa Natinim bližnjima zbiva.

Mlađu sestru pop dive svi znamo, ona brine o Natašinom stajlingu kao i o modnim odabirima mnogih domaćih zvezda, dok starija sestra Nataše Bekvalac nije toliko javno eksponirana. Osim toga da je veoma atraktivna kao i njene dve mlađe sestre, da se iz rodnog Novog Sada nikada nije selila i da je uspešna poslovna žena, informacija o njenom privatnom životu u medijima gotovo da i nema, a prava misterija za javnost jeste i muž Dragane Bekvalac sa kojim je ona u skladnom braku dugi niz godina.

Pročitajte: Luksuz i elegancija, da se vidi moć - Zavirite u dom Dragane Bekvalac, Natašine uspešne starije sestre (FOTO)

Draganina profesija usmerena je ka polju lepote, ona ima svoje kozmetičke salone koje uspešno vodi godinama, a najveća njena podrška kako u životu tako i na poslovnom planu jeste muž Dragane Bekvalac, Mihajlo Šekularac.

Pročitajte: Na reviji Kristine Bekvalac pojavila se njena i Natašina majka Mira! Evo zašto svi pričaju o njoj (FOTO)

Zajedničkim snagama njih dvoje vode privatni biznis i stvorili su pravu imperiju, a osim uspeha na tom polju, Dragana i njen izabranik mogu se pohvaliti i veoma skladnim brakom punom ljubavi, razumevanja i poštovanja .

Pročitajte: Tetka Dragana nije mogla da obuzda emocije - Sin Kristine Bekvalac je džentlmen od malih nogu (FOTO)

Kao kruna velike ljubavi koja traje skoro pa tri decenije, na svet su došle Teodora i Sara koje su svoj put poput popularne tetke pronašle u svetu muzike. Mlađa ćerka Sara već gradi uspešnu muzičku karijeru pod pseudnimom Zoi i svima je jako dobro poznata kao prelepa i uspešna devojka, dok se pet godina starija Teodora, iako je manje prisutna u medijima takođe bavi pevanjem i po lepoti ne zaostaje za sestrom. Takmičila se u "Zvezdama Granda" nakon čega je počela da nastupa po klubovima, a poznato je i da se profesionalno bavi jahanjem i često je na hipodromu gde učestvuje na konjičkim trkama.

Pročitajte: Popularnu Zoi svi znate, a ova lepotica je druga ćerka Dragane Bekvalac (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Komentari (0)

Loading