Celebrity News

Sergej Ćetković poveo ćerke Milu i Lolu na Rozgin koncert, pogledajte koliko su porasle, već su devojke (FOTO)

Koncert Jelene Rozge okupio je brojne poznate ličnosti

Sergej Ćetković poveo ćerke Milu i Lolu na Rozgin koncert, pogledajte koliko su porasle, već su devojke (FOTO)

Ata Images

Regionalna muzička pop zvezda Jelena Rozga sinoć je održala veliki solistički koncert pod nazivom "Minut srca mog" u beogradskoj "Štark Areni", koji je otvorila pesmom „Ne tiče me se”. Koncert Jelene Rozge okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima se našao i Sergej Ćetković sa ćerkama.

Pročitajte: Jelena Rozga nikada iskrenija - Radila sam uplakana i tužna, dosta je bilo, u ovoj godini želim ljubav (VIDEO)

Ata Images

 

Lola i Milaćerke Sergeja Ćetkovića pravi su dragulji porodice Ćetković. Dve devojčice, koje su imale sreće da im pevač i njegova supruga Kristina pruže krov nad glavom i neizmernu ljubav i zaštitu, pametne su, lepo vaspitane i vrlo privržene ocu i majci.

Pročitajte: Dugo ih je skrivao od javnosti - Sergej Ćetković pokazao ćerke, sudbina je htela da liče na njega iako nisu u krvnom srodstvu (FOTO)

Ata Images

 

Pevač ne krije da prema njima oseća veliku naklonost, da gotovo nikada ne ume da im kaže ne, a to je dokazao i ovoga puta kada ih je poveo na koncert svoje koleginice. Vesela družina uživala je u spektaklu, a ponosni otac nije skidao pogled sa svojih mezimica.

Pročitajte: Razgovor je tekao ovako... Sergej Ćetković otkrio do detalja kako je rekao ćerkama da su usvojene, krenuće vam suze

Ata Images

 

Osim Sergeja na koncert Jelene Rozge, skockana od glave do pete, došla je i Nataša Bekvalac. Ona je blistala u pantalonama i sakou ispod kojeg je nosila top, koji je istakao njenu savršenu liniju.

Pročitajte: Elegancija u nežnim bojama! Zavirite u sveže renovinarni dom Nataše Bekvalac koji odiše toplinom i luksuzom (FOTO)

Ata Images

 

Za njom je došla i Jelena Karleuša čiji stajling nije prošao nezapaženo, a potom je stigla i Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem

 

Ptočitajte: Izlasci, svađe, kuća je bila kao bojno polje... Verujte to nijedna ne bi trpela! Ovo je pravi uzrok RAZVODA Jelene Karleuše i Duška Tošića

Ata Images

 

Koncert Jelene Rozge izazvao je veliko oduševljenje kod publike, a slavna pevačica nije krila emocije te je u jednom trenutku, dok je pevala pesmu "Ginem", pustila suzu. Zadovoljne su bile i Rozgine kolege koje su uživale u dobrom provodu, a čestitke povodom uspešnog koncerta ne prestaju da stižu na Jeleninu adresu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading