Celebrity News

Muž Irene Vujović je TAKOĐE POZNAT i baš dobar dasa! Pogledajte jedine fotografije sa ministarkinog tajnog glamuroznog venčanja

Muž Irene Vujović je ovaj uspešan čovek

Muž Irene Vujović je TAKOĐE POZNAT i baš dobar dasa! Pogledajte jedine fotografije sa ministarkinog tajnog glamuroznog venčanja

Ata Images

Ministarka za zaštitu životne sredine svakako je jedna od najatraktivnijih žena na našoj političkoj sceni, pa se stoga u javnosti, pored poslovnih uspeha često komentarišu i njen izgled i stil, međutim kako svoju privatnost drži podalje od radoznalih medija, malo ko zna da je ona ispunjena na privatnom planu kao i to ko je muž Irene Vujović.

Svoju sreću ona je pronašla naime, pored Ninoslava Cmolića, načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala sa kojim je na ludi kamen stala 18. decembra prošle godine, a budući da detalje iz svoje intime ona vešto krije, tako je i celo venčanje prošlo u tajnosti.

Pročitajte: Idealna haljina za hladne dane - Izgledajte moderno poput ministarke Irene Vujović (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Istina je, venčali smo se 18. decembra. Želim da se u novoj, 2023. svima dogodi ljubav kao što je nama. I svim nasim građanima želimo mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i mira u 2023 - rekla je za 24sedam ministarka neposredno pred kraj 2022. godine i potvrdila informaciju da se udala.

Iako obavijeno velom tajni, fotografije sa venčanja političarke dospele su u javnost te smo imali prilike da vidimo da su ona, ali i muž Irene Vujović zaista fantastično izgledali za ovaj poseban dan.

Pročitajte: U skupštini je OVO modno pravilo broj jedan - Ko su najstilizovanije žene u Vladi? (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Dok su razmenjivali nežne poglede i zagrljaje, malo je reći da su ministarka i njen dragi blistali te odavali utisak velike ljubavi. Irena se opredelila za atraktivnu mini venčanicu koju je krasila sofisticirana čipka dok se Ninoslav opredelio za klasično tamno odelo i leptir mašnu, kako i priliči gospodinu na takvoj funkciji.

Komentari (0)

Loading