Celebrity News

Supruga Željka Obradovića nam je GODINAMA pred očima, nismo znali da je to ONA! Ovo je Vesna i svi je znate (FOTO)

Supruga Željka Obradovića izuzetno je posvećena treneru i porodici

Supruga Željka Obradovića nam je GODINAMA pred očima, nismo znali da je to ONA! Ovo je Vesna i svi je znate (FOTO)

ATA Images

Preko 35 godina supruga Željka Obradovića poklonila je jednom od najuspešnijih košarkaških trenera Evrope. Osim svoje blagosti, topline, ljubavi i razumevanja podarila mu je dvoje dece sina Đorđa i lepu Anju, koja se skoro ostvarila u ulozi majke. Unuka Milica postala je centar sveta Željku i njegovoj izabranici koja uspešno već tri i po decenije izbegava medije i fotografisanje za iste.

Pročitajte: Ćerka Nikole Jokića uslikana na tatinoj utakmici! Pogledajte samo kakav je Ognjena slatkiš, sad se jasno vidi NA KOGA LIČI (FOTO)

ATA Images

 

Ne voli supruga Željka Obradovića da se o njoj govori i piše stoga se o njoj vrlo malo i zna. Popularni trener izbegava teme o svojoj privatnosti, ipak svi su se pitali da li je i u porodičnom domu on energičan kao na terenu. Jedina fotografija bračnog para nastala, nažalost u danu tuge, tokom sahrane Dude Ivkovića govori da je Željko uz suprugu potpuna suprotnost u odnosu na onog čoveka koji žustrijim tonom savetuje svoje igrače i poziva ih na borbu na terenu.

Pročitajte: Mala modna ikona: Ćerka Nikole Jokića je kao med, pogledajte samo taj stajling FOTO

 

 

S obzirom na to da je reč o teškom trenutku za oboje, budući da im je Duda bio kum, Željko i Vesna sklupčali su se jedno pored drugog, Vesna je u jednom trenutku i zaplakala dok ju je trener mirno tešio. U svojoj trenerskoj karijeri Željko je osvojio ukupno 63 trofeja i priznanja, ipak čini se da je najponosniji na to što je svojevremeno osvojio Vesnino srce. 

Komentari (0)

Loading