Lifestyle

Dom Žike Jakšića nije ono čemu ste se nadali: Verujete li da veliki direktor OVDE ŽIVI sa sinom i snajom, jedan detalj šokira (FOTO)

Dom Žike Jakšića izuzetno je moderan i luksuzan

Dom Žike Jakšića nije ono čemu ste se nadali: Verujete li da veliki direktor OVDE ŽIVI sa sinom i snajom, jedan detalj šokira (FOTO)

Dugi niz godina dom Žike Jakšića je na Bežanijskoj kosi. Pre nego što je pronašao adekvatan plac, na kom je sazidao kuću od 500 kvadrata, muzičar, producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" imao je manir da menja lokacije, te je tako kao perspektivan mladić prvo živeo u jednom stanu, sa suprugom Dajanom Paunović i sinom Dušanom boravio je u drugom, u međuvremenu još dva, tri puta se selio, a sve u cilju da pronađe mir.

Pročitajte:Da li prepoznajete dečaka sa fotografije? Sad je jedan od najbogatijih na estradi, ženio je samo lepotice, obožavate ga (FOTO)

Foto: Miloš Nadaždin

 

Kupovinom zemlje i zidanjem nekretnine koja po svim merilima odgovora njegovom senzibilitetu Žika je pronašao upravo to, a budući da su se u prostranu kuću, opremljenu novim, modernim nameštajem pre izvesnog vremena uselili stariji Jakšićev sin Andrija i njegova supruga predivnim prostorom zavladale su pozitivna energija i ljubav.

Pročitajte: Došlo vreme da i javnost sazna: Ovo je užasna tajna Žike Jakšića zbog koje ga je ostavila Dajana Paunović! (FOTO)

Instagram

 

Dom Žike Jakšića vrlo je raskošan, a u to kako izgleda njegova unutrašnjost nedavno su se mogli uveriti fanovi voditelja. On, je naime, na Instagramu objavio snimak iz svoje dnevne sobe, a svi su ostali bez daha kada su videli kako je sredio svoj kutak. 

Pročitajte: U braku su bili 10 godina, rodila mu je sina Andriju: Ovo je prva supruga Žike Jakšića, sušta suprotnost Dajani FOTO

Instagram

 

Dnevni boravak koji se nadovezuje na kuhinju i trpezariju, krasi veliki televizor ravnog ekrana, garnitura, mozaik i vredne slike, a odmah do njega su francuska dvojna vrata koja vode do dvorišta i bazena. U bašti je smeštena letnja kuhinja, baštenski nameštaj i tuševi, kao i bar. Sve je uređeno sa merom i ukusom, a Jakšić često tu voli da gosti prijatelje.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading