Celebrity News

Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Sinovi presrećni, Pavle posebno! Fotografijom sve potvrdili

Pomirili se Srna Lango i irfan Mensur pišu portali

Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Sinovi presrećni, Pavle posebno! Fotografijom sve potvrdili

Jedanaest godina od razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo su zajedno stali pred kamere. Bivši ljubavnici prošetali su sinoć crvenim tepihom MTS dvorane, a svi reflektori i blicevi bili su u uprti u njih jer je to bio jedinstven događaj. Nisu do sada glumac i glumica praktikovali nešto slično, iako su dobre odnose sačuvali. Zašto i bi kada su se emocije i interesovanje ugasili. Prvo zajedničko pojavljivanje deceniju od razlaza probudilo je, međutim, maštu fanova bivših ljubavnika da su se strasti među njima ipak razbuktale, a kako je jedno povuklo drugo razumljivo je bilo što su se brzinom svetlosti štampom i portalima proširili naslovi poput "Pomirili se Srna Lango i Irfan Mesur."

Pročitajte: Uslikani u zanosu kako se ljube! Srna Lango sve priznala, mnogo ga voli! Pogledajte prve fotke srećnog para

Boško Karanović

 

 

Srna i Irfan uživali su dok su zajedno pozirali fotoreporterima, ali ne zbog činjenice da su ponovo zajedno, kako se tvrdi, već zato što je iste večeri premijerno prikazan film "Usekovanje" u kojem glavnu ulogu ima njihov sin, mladi glumac Pavle Mensur. 

Pročitajte: Deceniju od razvoda pomirili se Srna Lango i Irfan Mensur, glumica otkrila zašto je prvi put OTIŠLA

 

Boško Karanović

 

 

Zbog sina popularni umetnici uspeli su da izgrade čvrst prijateljski odnos te se veruje da, uprkos željama fanova o pomirenju, ono staro, što je nekad među njima bilo nikada više ne može biti.

Pročitajte: Gluma jača od života: Irfan Mensur igrao predstavu uprkos infarktu

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading