Celebrity News

SRCE NE BIRA! Posle toliko vremena, Boris Tadić se vratio NJOJ u 65. godini: Pogledajte fotografije

Autor: | 10/05/2023

Prva ljubav Borisa Tadića je ona

SRCE NE BIRA! Posle toliko vremena, Boris Tadić se vratio NJOJ u 65. godini: Pogledajte fotografije

Pre nego što je započeo političku karijeru, nekadašnji predsednik Srbije diplomirao je kliničku psihologiju na Univerzitetu u Beogradu, a prva ljubav Borisa Tadića mnogo pre nego što je počeo da studira, zapravo je sport.

Još u tinejdžerskim danima, on se oprobao u vaterpolu, igrao je  za Vaterpolo klub „Partizan“, međutim od istog je morao da odustane zbog upale bubrega. U tenisu i skijanju nije se baš proslavio, dok mu je veoma dobro išao biciklizam kao i košarka koju izuzetno voli.

Pročitajte: PROVOKATIVNA I PRELEPA! Dvadeset godina je uspevala da se sakrije - Upoznajte Mašu Tadić, ćerku bivšeg predsednika Borisa Tadića (FOTO)

Facebook

 

- Od detinjstva sam voleo sport, a najviše da sa drugarima igram košarku u dvorištu - ispričao je u jednom promotivnom spotu koji je snimio u vreme predsedničke kampanje, kada se zalagao za vraćanje sporta kao obaveznog predmeta, uspostavljanje školskih takmičenja i osnivanje besplatnih škola gde bi deca mogla da treniraju.

Pročitajte: Iznenadićete se - Pre Olivere, Đole Balašević voleo je ovu poznatu pevačicu

Guliver Getty Images

 

Često su se u tom periodu mogle videti njegove fotografije sa košarkaškog terena, jer je u slobodno vreme rekreativno igrao basket, međutim prethodnih godina Tadića smo retko imali prilike da vidimo u neformalnom izdanju.

Pročitajte: Veza ćerke Željka Mitrovića i NAŠEG POZNATOG PEVAČA više nije tajna - Pogledajte koliko je lepši od milionera Ilije i fotku poljupca

Twitter

 

U taj deo njegovog života uvid smo dobili putem društvenih mreža na kojima je u poslednje vreme aktivniji i uverili se da je i u šezdesetim on u savršenoj formi kao i u to da će prva ljubav Borisa Tadića ostati na listi njegovih prioriteta dokle god ga zdravlje bude služilo.

Pročitajte: Život s njim bio joj je noćna mora - Ovako danas izgleda Dejan "Šeik", najveća ljubav Goce Tržan i krivac za "koncert za jednu osobu" (FOTO)

Twitter

 

- Povratak na teren - pisalo je u opisu fotografije bivšeg predsednika na kojima prepun elana igra basket. 

Twitter

 

Komentari (0)

Loading