Celebrity News

Razlika od 24 godine mu ne smeta: Ova žena koju gledate na televiziji je UKRALA SRCE Dragana Đilasa, pogledajte zajedničke fotografije

Dragan Đilas i Ana Dabović - pogledajte zajedničke fotografije

Razlika od 24 godine mu ne smeta: Ova žena koju gledate na televiziji je UKRALA SRCE Dragana Đilasa, pogledajte zajedničke fotografije

Facebook

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i Ana Dabović proslavljena košarkašica svojevremeno su punili novinske stupce svojom emotivnom romansom. Oni su bili jedan od onih parova koji je od prvog dana intrigirao i izazivao ogromnu pažnju javnosti što zbog velike razlike u godinama, što zbog činjenice da su oboje vrlo uspešni u svojim profesijama. Njihova ljubav započela je 2013. godine, političar je iza sebe imao već dva braka u kojima je dobio četvoro dece, a Ana o svojim bivšim partnerima u javnosti nikada nije govorila.

Da su u vezi, saznalo se početkom novembra te godine, kada su prvi put objavljene njihove zajedničke fotografije iz Moskve gde je Ana u to vreme igrala za Dinamo. Sveže zaljubljeni, srećni i zagrljeni razmenjivali su nežnosti na Cvetnom trgu, a fotke nastale u periodu njihovog zabavljanja same za sebe govore kolika je to ljubav bila.

Pročitajte: Bivša supruga Dragana Đilasa je prelepa žena, ali njihov razvod je bio UŽASAN i BURAN - Evo kako ona izgleda i koliko mu je uzela (FOTO)

Ipak, po pisanju medija, do prvih problema u njihovom odnosu došlo je već naredne 2014. godine, kada se saznalo da više nisu zajedno. Nedugo nakon prekida obnovili su romansu, a ubrzo zatim počeli su da se pojavljuju zajedno na javnim mestima.

Pročitajte: Završila je prestižne britanske škole - Ova prelepa plavuša je ćerka Dragana Đilasa FOTO

ATA Images

 

Tokom Olimpijskih igara u glavnom gradu Brazila, političar je sa tribina bodrio košarkašice i svoju tadašnju devojku, koja je bila jedna od najzaslužnijih za osvajanje bronzane medalje na tom takmičenju. Po povratku iz Rija zajedno su se pojavljivali na koncertima, šetali se centralnim ulicama glavnog grada i obilazili prestoničke restorane ne tajeći svoju ljubav, a čak i kada je sportistkinja svoju karijeru nastavila u Americi, Dragan Đilas i Ana Dabović koristili su svaki slobodan trenutak da budu zajedno.

ATA Images

 

Đilas ju je posećivao u Los Anđelesu kad god su mu obaveze to dozvoljavale, međutim uprkos svim naporima da sačuvaju vezu na daljinu, na kraju su ipak odlučili da se rastanu. Pričalo se da su na raskid najviše uticale poslovne obaveze, ali i razlika od čak 24 godine, pa i to što nisu imali iste poglede na brak i budućnost. 

Ana Dabović, koja umalo nije postala gospođa Đilas, sada je ispunjena porodična žena koja je svoju sreću pronašla pored vaterpoliste Ilije Mustura. Nakon trogodišnje veze, par se 2022. u rodnom Herceg Novom zakleo na večnu ljubav, a aprila ove godine oni su postali ponosni roditelji ćerkice Mile

Komentari (0)

Loading