Celebrity News

Posle torture i pakla kroz koji je prošla starija sestra Milice Dabović srela se sa ocem: SVI DETALJI bolnog susreta

Starija sestra Milice Dabović iza sebe je ostavila prošlost i oprostila ocu grehe

Posle torture i pakla kroz koji je prošla starija sestra Milice Dabović srela se sa ocem: SVI DETALJI  bolnog susreta

Instagram

Kada se svojevremeno pojavila u emisiji "Život priča" autorke Tanje Vojtehovski i prisetila se bolnih detalja iz prošlosti starija sestra Milice Dabović, takođe košarkašica Jelica Dabović, privukla je veliku pažnju javnosti i medija. 

Pročitajte: Milica i Ana Dabović pokazale majku, ovo je žena koja je prošla kroz pakao sa svojim ćerkama (FOTO)

Petar Đorđević

 

Nesrećna žena ispričala je da je preživela tornado psihičkog i fizičkog zlostavljanja od trenera sa kojima je radila, momaka sa kojima se zabavljala, a prvenstveno od oca Milana Dabovića, koji je, navodno, nju majku, brata i sestre maltretirao godinama.

Pročitajte: Suze Milice Dabović, batine do krvi i pomišljaj na samoubistvo: Kada bi nas otac izmlatio, rekao bi izvini i odmah bih zaboravljala udarce

Instagram

 

 

U želji da pomogne drugima sa istom sudbinom ona je ispričala stravične scene zbog kojih su mnogi tada u publici zaplakali. Iz svega toga, pa čak i kada joj je bomba pukla u stanu i raznela delove tela, izvukla se jača nego ikada, napisala knjigu, pokrenula blog i pomirila se sa sestrama, koje su je krivile da je javno svojom pričom obrukala porodicu.

Pročitajte: Milica Dabović posle hapšenja sestre: Nas dve smo nebo i zemlja, ja spavam mirno

Privatna Arhiva

 

Milica je čak u jednom intervjuu spomenula da Jelica laže te da ona nikada nije bila zlostavljana, ipak sestre Dabović sve su izgladile. Ono što je manje verovatno bilo da će se dogoditi, a dogodilo se, jeste da je starija sestra Milice Dabović uspela da zakopa ratne sekire i sa ocem, svojim zlostavljačem. U prilog tome govore fotografije sa svadbe Ane Dabović, kojoj je cela porodica prisustvovala. Očigledno da je uz dobru volju i srce Jelica upela da oprosti ocu.

Komentari (0)

Loading