Celebrity News

TRUDNA Ana Ivanović! Pokazala stomak, Bastijan je mazi: Pogledajte kako su srećni zbog trećeg deteta (FOTO)

Ana Ivanović trudna po treći put

TRUDNA Ana Ivanović! Pokazala stomak, Bastijan je mazi: Pogledajte kako su srećni zbog trećeg deteta (FOTO)

Profimedia

Vest da je Ana Ivanović trudna po treći put porodica teniserke i njenog izabranika fudbalera Bastijana Švajnštajgera dočekala je s puno radosti. Niko se nije nadao da će bivša sportistkinja poželeti da porodicu proširi, ali je to nešto o čemu je očigledno svima tajila.

Pročitajte: Svi mislite da je sve savršeno, ali JA PATIM I NE MOGU VIŠE: Ana Ivanović na praznik SVE PRIZNALA, porodica je uz nju

Instagram

 

Pretpostavlja se da su Ana i Bastijan u želji  da postanu roditelji devojčice pored dva dečaka Luke i Leona okušali sreću i treći put.

Pročitajte:Da li vam je lepša od Ane? Ova napucana plavuša je Bastijanova najveća ljubav, kažu da je i danas slab na nju (FOTO)

Brax

 

Da je Ana Ivanović trudna treći put doznalo se putem “Instagrama” sportistkinje koja je fotografiju sa suprugom dok joj mazi stomak podelila sa pratiocima. Deluje da je teniserka već u četvrtom, ako ne i petom mesecu, te se spekuliše da je uveliko prilikom posete Beogradu a povodom beauty linijije bila trudna.

Pročitajte: Smanjuje stres i poboljšava koncentraciju: Ana Ivanović ovaj napitak pije svako jutro, a sprema se brzo i lako FOTO

Instagram

 

Pol bebe ona i njen izabranik još uvek nisu otkrili, veruje se da će i taj podatak podeliti putem društvenih mreža kroz par meseci a mi im želimo sreću i da bude devojčica. 

 

 

Komentari (0)

Loading