Celebrity News

Ana Ivanović otkrila tajnu: Evo kako da održite savršenu liniju tokom trudnoće, jedna stvar je ključna

Ishrana Ane Ivanović u trudnoći je sve oduševila, evo kako se hrani nekadašnja teniserka

Ana Ivanović otkrila tajnu: Evo kako da održite savršenu liniju tokom trudnoće, jedna stvar je ključna

Natural Performance promo

 

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović je pre nekoliko meseci obradovala pratioce vestima da je u drugom stanju, te da sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom čeka treće dete. Poznati par u skladnom braku je od 2016. godine, a kruna njihove velike ljubavi su sinovi Luka i Leon

- Sad smo Bastian i ja službeno brojčano nadjačani - napisala je Ana na Instagramu, a mnogima je za oko zapala njena neverovatna linija koju održava čak i u trudnoći, te su se mnogi zapitali kako se nedakašnja teniserka hrani. 

 

Pročitajte: Stomak do zuba i sjaj u očima! Evo kako Ana Ivanović izgleda pred porođaj, prizor iz doma će vas raznežiti (FOTO)

Brax

 

Naime, ishrana Ane Ivanović bogata je svežim voćem, povrćem, žitaricama, proteinima i koštunjavim voćem, a dan voli da započne jednim od svojih omiljenih doručaka.

Brazilski desert Akai napravljen od smrznutog i zgnječenog voća palme akai, koje ima bobice za koje je opisano da imaju „zemljasti“ ili kremast ukus. Njegova tekstura je zrnasta pre mešanja i ima kiselost zbog visokog sadržaja kiselosti, što njen ukus čini privlačnim. Služi se kao smuti u činiji ili čaši i obično se preliva granolom i bananom, a zatim se meša sa drugim voćem. Ana je akai bobice kombinovala uz crveno voće, hrskavi musli i listiće kokosa.

Pročitajte: Njeni sinovi ih obožavaju - Keksići po receptu Ane Ivanović oduševiće i vaše najmilije (FOTO)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ona često uživa u jutarnjoj kafi sa svojim suprugom, a obavezno konzumira ceđeni sok od svežeg voća, ali i mača čaj, zeleni čaj u prahu koji ima brojne blagotvorne učinke na organizam.

Pročitajte: TRUDNA Ana Ivanović! Pokazala stomak, Bastijan je mazi - Pogledajte kako su srećni zbog trećeg deteta (FOTO)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Za ručak i večeru Ivanovićeva konzumira svežu salatu za koju koristi posebne namirnice, ali kaže da možete staviti šta god imate u frižideru. Za jedan obrok je pripremila salatu koja se sastojala od kinoe, paradajza, paprike, šargarepe, krastavca, jaja i zelene salate. Pročitajte: Da li biste ovako izašli na ulicu? Trudna Ana Ivanović na meti negativnih kritika, jedan detalj svi komentarišu FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Tokom trudnoće Ana Ivanović posebno voli da pije zelene smutije koji su bogati gvožđem, vitaminom koji trudnicama posebno nedostaje u poslednjim mesecima trudnoće.

Posebno je zanimljivo to što je nekadašnja teniserka nedavno otkrila da je njen omiljeni doručak avokado i tost sa poširanim jajima, a kao prilog – dimljeni losos ili spanać. Ona je istakla i da avokado sadrži veliki deo vitamina sa svojim zdravim mononezasićenim mastima, kao i zdravu dozu vitamina B6, ali i magnezijum, koji podržava snagu kostiju.

Komentari (0)

Loading