Celebrity News

Na Dan majki Nataša Pavlović objavila NAJLEPŠE VESTI: Zvanično mogu da vam kažem, u naš dom stiže... SVI ČESTITAJU SREĆNOM TATI! (FOTO)

Stariji sin Nataše Pavlović izrastao je u dečaka za primer

Na Dan majki Nataša Pavlović objavila NAJLEPŠE VESTI: Zvanično mogu da vam kažem, u naš dom stiže... SVI ČESTITAJU SREĆNOM TATI! (FOTO)

Popularna "Praktićna žena" kako je mnogi oslovljavaju zbog istoimene, veoma popularne emisije koju godinama unazad vodi, ispred kamera je uvek nasmejana i odlično raspoložena, a kako i ne bi kad je i na privatnom planu ona jedna ostvarena i ispunjena žena koja svaki slobodan trenutak koristi da provede u toplini doma sa suprugom i naslednicima Olegom i Janom. Porodica je centar njenog sveta, pa na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo trenutke iz njhove privatnosti koje sa svojom publikom voditeljka neretko voli da podeli, a ovog puta ona je imala poseban razlog za slavlje - stariji sin Nataše Pavlović proslavio divan dan.

Naime, 14. maja pre trinaest godina, na svet je došao preslatki dečak Oleg i u srca roditelja uneo posebnu radost i neizmernu ljubav, a iz godine u godinu on mamu i tatu čini sve ponosnijim budući da je izrastao u dečaka za primer.

Pročitajte: Nataša Pavlović mlađem sinu priredila rođendan kakav nemaju ni deca milionera - Evo čemu se mali Jan najviše obradovao, a nisu pokloni

 

 

Stariji sin Nataše Pavlović i njenog izabranika Predraga Pavlovića zvanično je ušao u tinejdžersko doba i to je bio predivan povod da se voditeljka oglasi na "Instagramu" i sa svima podeli ove lepe vesti. Olegov trinaesti rođendan obeležen je u krugu porodice uz dobru muziku i veselu atmosferu, a neizostavna je bila i njegova omiljena torta od jagoda koju mama sa mnogo ljubavi svake godine pripremi.

- Na dan majki, zvanično imam tinejdžera u kući - napisala je Nataša uz zajedničku fotografiju sa naslednikom, a rođendanske čestitke nisu prestajale da se nižu. 

 

Komentari (0)

Loading