Celebrity News

Na Dan majki Nataša Pavlović objavila NAJLEPŠE VESTI: Zvanično mogu da vam kažem, u naš dom stiže... SVI ČESTITAJU SREĆNOM TATI! (FOTO)

Stariji sin Nataše Pavlović izrastao je u dečaka za primer

Na Dan majki Nataša Pavlović objavila NAJLEPŠE VESTI: Zvanično mogu da vam kažem, u naš dom stiže... SVI ČESTITAJU SREĆNOM TATI! (FOTO)

Boško Karanović

Popularna "Praktićna žena" kako je mnogi oslovljavaju zbog istoimene, veoma popularne emisije koju godinama unazad vodi, ispred kamera je uvek nasmejana i odlično raspoložena, a kako i ne bi kad je i na privatnom planu ona jedna ostvarena i ispunjena žena koja svaki slobodan trenutak koristi da provede u toplini doma sa suprugom i naslednicima Olegom i Janom. Porodica je centar njenog sveta, pa na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo trenutke iz njhove privatnosti koje sa svojom publikom voditeljka neretko voli da podeli, a ovog puta ona je imala poseban razlog za slavlje - stariji sin Nataše Pavlović proslavio divan dan.

Naime, 14. maja pre trinaest godina, na svet je došao preslatki dečak Oleg i u srca roditelja uneo posebnu radost i neizmernu ljubav, a iz godine u godinu on mamu i tatu čini sve ponosnijim budući da je izrastao u dečaka za primer.

Pročitajte: Nataša Pavlović mlađem sinu priredila rođendan kakav nemaju ni deca milionera - Evo čemu se mali Jan najviše obradovao, a nisu pokloni

 

 

Stariji sin Nataše Pavlović i njenog izabranika Predraga Pavlovića zvanično je ušao u tinejdžersko doba i to je bio predivan povod da se voditeljka oglasi na "Instagramu" i sa svima podeli ove lepe vesti. Olegov trinaesti rođendan obeležen je u krugu porodice uz dobru muziku i veselu atmosferu, a neizostavna je bila i njegova omiljena torta od jagoda koju mama sa mnogo ljubavi svake godine pripremi.

- Na dan majki, zvanično imam tinejdžera u kući - napisala je Nataša uz zajedničku fotografiju sa naslednikom, a rođendanske čestitke nisu prestajale da se nižu. 

 

Komentari (0)

Loading