Celebrity News

DEVOJČICA JE: Nataša Pavlović sve rasplakala fotografijom, čak ni suprug nije očekivao da će se sada desiti (FOTO)

Brak Nataše Pavlović dug je deceniju i po

DEVOJČICA JE: Nataša Pavlović sve rasplakala fotografijom, čak ni suprug nije očekivao da će se sada desiti (FOTO)

Nakon što se razvela od glumca Marka Živića Nataša Pavlović uplovila je u vezu sa producentom Predragom Pavlovićem, kod kojeg ju je osim dobrog izgleda najviše privuklo to što iza sebe ima burnu emotivnu prošlost. Pomislila je voditeljka da će joj negativno iskustvo njenog izabranika sa različitim tipom žena značiti, te da će se kraj nje, svoje srodne duše on konačno smiriti, što se i dogodilo. Četrnaestu godinu brak Nataše Pavlović ove godine navršava, a sinovi Oleg i Jan kruna su divnog odnosa.

Pročitajte: Pečenje za prazničnu trpezu po recepturi Praktične žene: Jednostavno i ukusno, isprobajte sami (VIDEO)

Instagram

 

Voditeljkini naslednici centar su njenog sveta ipak nije tajna da je ona oduvek priželjkivala da prigrli i jednu devojčicu. Sanjala je voditeljka da postane majka mezimice, a kako joj se ta želja nije ispunila ona koristi svaku priliku da bude okružena "princezama" svojih prijatelja.

Pročitajte: Dom Nataše Pavlović i izgleda kao da u njemu živi praktična žena: Sve je osmišljeno do detalja, a tek da vidite dečije sobe (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Posebno je radosna što njeni saradnici na emisji "Praktična žena" imaju ćerku Iskru, koju redovno dovode na snimanje te ona ima prilike da se sa njom poigra, a povremeno napravi i neku fotografiju koju rado onda deli sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte:Nataša Pavlović mlađem sinu priredila rođendan kakav nemaju ni deca milionera: Evo čemu se mali Jan najviše obradovao, a nisu pokloni

Instagram

 

Sinoć je upravo takva jedna slika osvanula na Natašinom profilu. Naime, ona je objavila prvo video snimak sa malenom Iskrom koju je ovoga puta tata obukao u odelo sa prugicama i čak joj na grudi stavio broj, poput onog što imaju zatvorenici. To je mnogo zasmejalo voditeljku koja je sve odmah podelila sa fanovima svoje emisije.

Pročitajte:Dok ste rekli piškota! Nataša Pavlović oduševila kremastom poslasticom koja se priprema za 15 minuta VIDEO

Instagram

 

 

Srećna je Nataša što radi sa divnim ljudima, koji su joj vremenom postali i prijatelji. Suprug producent je karika koja pokreće glavni mehanizam i za sada sve funkcioniše idilično. Brak Nataše Pavlović jedan je od skladnijih na javnoj sceni i uzor mladima.

Komentari (1)

Loading
Ана

02:17 30.04.2023

Ова жена ми је страшно антипатична.Нарочито кад чујем њен глас.Али се лепо снашла.Не рад8 ништа,други умесо ње раде ,а она 6арађује