Celebrity News

Dvanaest godina od rođenja starijeg sina, stižu srećne vesti iz doma Nataše Pavlović: Porodica ne može da sakrije suze radosnice (FOTO)

Stariji sin Nataše Pavlović ima posebne razloge za sreću, kao i ostatak voditeljkine porodice

Dvanaest godina od rođenja starijeg sina, stižu srećne vesti iz doma Nataše Pavlović: Porodica ne može da sakrije suze radosnice (FOTO)

Proleće je posebno godišnje doba za voditeljku i autorku emisije "Praktična žena" Natašu Pavlović, koja se pre 12 godina u maju mesecu, baš kada sve uveliko cveta i pupi, ostvarila u ulozi majke. Dečak Oleg tada je došao na svet, čime je voditeljku i njenog supruga, producenta Predraga Pavlovića neizmerno usrećio i od tog momenta, bez izuzetka to čini svakoga dana, ne samo svojim postojanjem, već i dobrim vladanjem, uspesima u školi, ali i divnim odnosom koji gaji sa osam godina mlađim bratom Janom.

Pročitajte: Svi detalji venčanja "praktične žene" i producenta: Izgovorila je sudbonosno "da" u ponoć, a tek da vidite venčanicu (FOTO)

 

 

Stariji sin Nataše Pavlović nedavno je oduvao 12 svećica sa rođendanske torte, a ponosni roditelji tim povodom priredili su mu skromnu žurku u krugu porodice. Pevanje pesmice, aplauzi, zagrljaji, poljupci i čestitke nisu izostali, kao ni omiljeni slavljenikov slatkiš od jagoda, koji je on rado podelio sa mamom, tatom i bratom. Voditeljka nije preskočila da o ovoj radosnoj vesti obavesti fanove, a njen komentar ispod slike sa naslednikom mnogima je naterao suze radosnice na oči.

- Mojih najsrećnijih dvanaest - napisala je Nataša, koja će na leto mlađem nasledniku obeležiti peti rođendan.

Pročitajte: Svi čitaju i plaču: Potresno oproštajno pismo Nataše Pavlović bivšem mužu Marku Živiću

 

 

Voditeljka ne krije da joj je porodica na prvom mestu, jednom prilikom se čak i našalila da bi zbog najmilijih najradije batalila posao i posvetila im se u potpunosti. Stariji sin Nataše Pavlović, kao i mlađi, upravo iz te njene posvećenosti rastu u divne momke.

Komentari (0)

Loading