Celebrity News

Voljeni oče, SVE ŠTO SI MI URADIO... Iva Štrljić konačno otvoreno o tati Milanu i SVOM SLOMLJENOM SRCU! Evo šta je poručila

Otac Ive Štrljić bolna je tema za glumicu

Voljeni oče, SVE ŠTO SI MI URADIO... Iva Štrljić konačno otvoreno o tati Milanu i SVOM SLOMLJENOM SRCU! Evo šta je poručila

Iako dolazi iz umetničke porodice, zvezda serije "Igra Sudbina" u kojoj maestralno igra ulogu Dijane Erski, svoj put je krčila sama bez, kako kaže, ikakvih olakšica. Roditelji, otac Ive Štrljić poznati jugoslovenskog glumac i majka Slavica, balerina, razveli su se dok je ona bila izuzetno mlada. Malo pre izbijanja rata na prostorima bivše Jugoslavije, Milan se od Slavice, sa kojom ima i sina Luku, razveo i sa drugom ženom, fizioterapeutkinjom Dašom, dobio sina Frana. Slavni glumac sa svojom novom porodicom od tada živi u Zagrebu. Iako retko govori o svojoj intimi, glumica je nedavno odlučila da otkrije neke detalje porodičnih odnosa.

Naime, kako je navela u jednom intervjuu, ona je doživela težak životni udarac kad su majka Slavica i Milan, otac Ive Štrljić odlučili da se razvedu. To je bio jako mučan period za nju koji ju je zauvek ranio i dosta promenio, pa iz tog perioda ništa ne želi da pamti, jer smatra da je tako lakše i lepše.

Pročitajte: Posle toga što je uradio VIŠE NIKAD NISAM BILA ISTA, ćutala sam dugo - Iva Štrljić prvi put otkriva šta se dešava u njenom i očevom odnosu

Arhiva Story

 

- Pred kraj osnovne škole u mom životu se sve promenilo. Počinjao je rat i to je uticalo na moju porodicu i sve što nam se kasnije desilo. Roditelji, otac Milan, koji je glumac, i majka Slavica, koja je bila balerina, počeli su da se udaljavaju jedno od drugog, pa početak devedesetih pamtim po njihovom razvodu, koji sam teško podnela. To je bio mučan period za mene, koji me je zauvek ranio i promenio. Godinama posle toga osećala sam kako rastem s tim bolom. On se s vremenom nije povećavao, ali se nije ni smanjivao. Čamio je prisutan u meni. Zavidila sam koleginicama na fakultetu jer su u teškim trenucima mogle da popričaju sa ocem i lako reše problem. Falili su mi dugi razgovori sa tatom. Imali smo one kraće, telefonske, ali za dobar razgovor važan je i zagrljaj - u svojoj ispovesti za "Hit" otvorila je dušu Iva iako joj je i danas veoma teško da priča o tome:

- I dalje sam mnogo osetljiva kada pričam o njihovom razvodu. Od osnovne škole sam pisala dnevnik, pa sam zabeležila i taj težak period. Međutim, nikad od tada nisam pročitala te strane! Jedva ih se i sećam, jer sam sve to duboko potisnula u sebi. Kad me danas neko pita šta pamtim iz tog perioda, kažem: "Ništa, jer je tako lakše i lepše. 

Pročitajte: Tri decenije od razvoda ujedinjeni roditelji Ive Štrljić - Evo kako je izgledao susret Milana Štrljića i bivše supruge Slavice(FOTO)

Boško Karanović

 

Pored toga što je ostala uskraćena za mnoge stvari, čak i one najjednostavnije, poput razgovora između oca i ćerke, zbog razvoda roditelja jedna od omiljenih glumica danas ima veliki strah od rastanaka:

- Pribojavam se toga. Zato se trudim da imam dobre odnose sa ljudima i da ih čuvam. Ne ljutim se lako i ne odustajem od njih tek tako. Oni koji su rasli u skladnim porodicama lakše kažu "doviđenja" jer ne misle da je to nešto strašno, čak ume da im bude i sjajno. Kod mene to baš nije tako - iskrena je bila glumica.

Komentari (2)

Loading
Niki

16:48 18.05.2023

Lepa Iva Ako si slobodna,ja sam tu da te zagrlim,mazim,pazim..

Ljubica Popović

07:22 19.05.2023

Ivu Štrljić sam nekoliko puta videla na ulici. Po mom skromnom mišljenju: Jedna od ubedljivo najlepših žena! Da ne pričamo o tome da joj životni put, sigurno nije bio lak. Ali eto...Bog je nagradio! Raduj se prava lepotice, 🤗.