Celebrity News

Duško Tošić UHVAĆEN NA DELU: Uslikan je u loži stadiona u Novom Sadu, pogledajte sa kim uživa kao nikada pre (FOTO)

Fotografija Duška Tošića uzburkala društvene mreže

Duško Tošić UHVAĆEN NA DELU: Uslikan je u loži stadiona u Novom Sadu, pogledajte sa kim uživa kao nikada pre (FOTO)

Otkako je najavljen razvod pop dive Jelene Karleuše i oca njihovih ćerki Atine i Nike, koji se ustvari nikada nije ni desio, svaki potez nekadašnjeg fudbalera pomno se prati, a svaka fotografija Duška Tošića nailazi na brojne komentare. U njegovu privatnost svi bi da zavire, a posebno je interesantna tema da li se u dosadašnjem načinu i stilu života sportiste nešto promenilo, kao i to sa kim, gde i kako on provodi vreme.

Jedino putem objava koje osvanu na društvenim mrežama šira javnost ima prilike da zaviri u Duškovu svakodnevnicu, međutim on se veoma retko na istima oglašava, a i kad to učini njegovi postovi vezani su uglavnom za posao.

Pročitajte: Uslikani na tribinama na utakmici u Rimu, fotka se širi Instagramom brzinom munje - Pogledajte sa kim je Duško Tošić uhvaćen u Italiji (FOTO)

Instagram

 

Budući da se kao bivši veoma uspešan i cenjen fudbaler, on upustio u menadžerske vode što mu takođe odlično ide, svaka fotografija Duška Tošića uglavnom je nastala na tribinama nekog stadiona, gde sa nekadašnjim kolegama i prijateljima koje je stekao tokom karijere, pomno prati utakmice i gleda igrače.

Upravo to bio je slučaj i ovog puta, Duško je uslikan na novosadskom stadionu Karađorđe dok je gledao polufinale Kupa Srbije, što je danas i podelio na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Objava Duška Tošića koju smo čekali - ONA mu je važnija od svega, ljubav koja je nemerljiva! Pogledajte prelepu fotografiju iz kola

Instagram

 

Ekipa Čukarićkog u ovom duelu bila je bolja od Vojvodine i prolaskom u finale zakazala duel sa braniocem trofeja i šampionom Srbije, Crvenom zvezdom, a Duško je pomno pratio meč iz lože u društvu nekadašnjeg igrača belo-crvenog tima Miloša Krasića.

Nekadašnji saigrači izazvali su veliku pažnju prisutnih, mnogi su poželeli i da se fotogafišu sa njima, a fotografija Duška Tošića nastala ovim povodom nije otkrila ništa do onog što svi već znaju - da je najposvećeniji svojoj velikoj ljubavi, fudbalu.

Komentari (0)

Loading