Celebrity News

Uslikani na tribinama na utakmici u Rimu, fotka se širi Instagramom brzinom munje: Pogledajte sa kim je Duško Tošić uhvaćen u Italiji (FOTO)

Fotografija Duška Tošića ne prestaje da se komentariše

Uslikani na tribinama na utakmici u Rimu, fotka se širi Instagramom brzinom munje: Pogledajte sa kim je Duško Tošić uhvaćen u Italiji (FOTO)

Otkako je pred kraj prošle godine pop diva Jelena Karleuša otkrila da su odnosi između nje i njenog još uvek zakonitog muža Duška Tošića narušeni, te da sledi razvod, do kojeg doduše još uvek nije došlo, porodična situacija poznatog para glavna je tema u medijima. Pevačica je tada između ostalog izjavila i kako se bivši fudbaler više ne oseća kao deo njihove porodice, međutim oboje se trude da njihove ćerke celokupnu situaciju i njihove nesuglasice što manje osete i lakše podnesu, čemu svedoči i najnovija fotografija Duška Tošića.

Evidentno je da Atina i Nika pored oba roditelja jednako uživaju. I mama i tata trude se da udovolje svojim mezimicama, te su na meniju često luksuzna putovanja kojima se devojčice veoma raduju, a ovog puta u avanturu u Italiju krenule su sa poznatim tatom što smo saznali kako iz njegove, tako i iz objave preslatke Nike koja je veoma aktivna na Tik-Toku.

Pročitajte: Vreme da i javnost vidi fotografije ispred hotela - Duško Tošić UHVAĆEN prvi put posle RAZVODA

Instagram

 

Naime, fotografija Duška Tošića sa stadiona iz Rima gde se za vikend igrala utakmica između Rome i Intera osvanula je na njegovom Instagram profilu, a zatim je i njegova mlađa ćerka objavila snimak iz istog grada, što je bilo dovoljno da shvatimo da je tata spojio lepo i korisno, te na poslovni put odlučio da povede i svoje mezimice.

Pročitajte: Objava Duška Tošića koju smo čekali - ONA mu je važnija od svega, ljubav koja je nemerljiva! Pogledajte prelepu fotografiju iz kola

 

 

Nije moglo proći nezapaženo da on svoje očinske dužnosti savesno obavlja, da se dovoljno posvećuje Atini i Niki kao i to da svaki slobodan trenutak koristi da sa njima provede, a na temu Duška u ulozi oca i Karleuša je jednom prilikom imala reči hvale:

- Ozbiljne razgovore one vode sa mamom, mada se i on trudi da, koliko zna i može, priča sa njima. Ali moram da pohvalim Duška jer se nikada nije usprotivio ili kontrirao bilo kojoj mojoj vaspitnoj odluci. Kad se one njemu požale, on kaže "Ako je mama tako rekla". Ne samo da on ima poverenja u mene, nego zna da ću ja učititi ono što je najbolje za njih. I zna, da ja ne popuštam. On je taj koji popušta, ali kada su u pitanju bitne odluke za njih, za njihovo vaspitanje, školovanje, on ih pita: "Kako je mama rekla?", one mu ispričaju i on onda kaže: "Ako je mama tako rekla tako će i biti". Ne kvari mi i ne meša se i hvala mu - priznala je Jelena za Story jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading