Celebrity News

TRUDNA ljubavnica Zlatana Ibrahimovića! Fatalna voditeljka čeka bebu sa fudbalerom, pokazala i stomak i DOKAZE (FOTO)

Voditeljka Dileta Leota čeka dete sa fudbalerom

TRUDNA ljubavnica Zlatana Ibrahimovića! Fatalna voditeljka čeka bebu sa fudbalerom, pokazala i stomak i DOKAZE (FOTO)

Profimedia

Jedna od najlepših novinarki u svetu sporta, italijanska voditeljka Dileta Leota čeka dete. Bivša devojka turskog popularnog glumca Džana Jamana, nedugo nakon raskida uplovila je u romansu sa golmanom Njukasla Lorisom Karijusom, sa kojim je sada trudna.

Pročitajte: Turski miljenik žena Džan Jaman raskinuo sa slavnom voditeljkom? Isplivali DOKAZI o njihovom rastanku

Instagram

 

Iako su važili za jedan od skladnijih parova, Dileta i Džan okončali su svoju ljubav, a novinarka po svemu sudeći nije gubila vreme, te se ubrzo upustila u novu romansu, a svega nekoliko meseci nakon raskida i zatrudnela.

Pročitajte: Planovi o venčanju u trenu pali u vodu - Da li je ovo dokaz da je Džan Jaman raskinuo veridbu?

Profimedia

 

Nemački fudbaler sa kojim se viđa od oktobra prošle godine, potpuno je osvojio srce prelepe Italijanke, pa je jasno da je turski zavodnik za nju prošlost, iako su ih mnogi smatrali savršenim spojem.

Pročitajte: Kakvu ženu varaš! Zlatan Ibrahimović uhvaćen sa Ruskinjom na plaži, ovo su fotografije koje će ga koštati braka

Profimedia

 

Da voditeljka Dileta Leota čeka dete, nedavno je podelila putem svog "Instagram" profila, a na fotografijama nastalim na Ibici gde je sa svojim izabranikom otputovala na odmor, u prvom planu je trudnički stomak za koji svi kažu da joj prelepo stoji.

Pročitajte: Supruga Zlatana Ibrahimovića prošetala ulicom i svi joj gledaju u noge - Da li je moguće da je obukla nešto ovako usko? (FOTO)

Profimedia

 

Ono što se takođe komentariše na društvenim mrežama jeste da je zgodna Dileta očito slaba na fudbalere jer su je dovodili u vezu i sa Zlatanom Ibrahimovićem, tvrdeći da sa njom vara svoju ženu, nekadašnju manekenku Helenu Seger.

Komentari (0)

Loading