Celebrity News

Kakvu ženu varaš! Zlatan Ibrahimović uhvaćen sa Ruskinjom na plaži, ovo su fotografije koje će ga koštati braka

Brak Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger često je na meti spekulacija

Kakvu ženu varaš! Zlatan Ibrahimović uhvaćen sa Ruskinjom na plaži, ovo su fotografije koje će ga koštati braka

Getty Images

Zlatan Ibrahimović, centarfor Milana jedan je od najskupljih fudbalera današnjice koji svojim temperamentom izazivava oprečna mišljenja u javnosti, međutim savršeni izgled i u četrdesetprvoj godini niko mu ne može osporiti. Upravo iz tog razloga, više puta spajali su ga sa poznatim i nepoznatim lepoticama, te je brak Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger, bivše manekenke od njega starije 11 godina, nebrojeno puta bio na udaru javnosti i mnogi su im prognozirali krah. 

Isti slučaj bio je i pre nekoliko godina kada se šuškalo da je fudbalski as prevario suprugu i navodno uplovio u vezu sa prelepom italijanskom novinarkom DIletom Leotom, međutim ova informacija nikada nije potvrđena, a supružnici nisu komentrisali ove navode. Brak Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger tada glasine nisu uzdrmale, međutim to bi možda sada mogao biti slučaj nakon njegovih fotografija sa jednom atraktivnom brinetom.

Pročitajte: Sin Zlatana Ibrahimovića TEŠKO OBOLEO - Ja ovo ne mogu da izdržim (FOTO)

Profimedia

 
 

 

Naime, pre izvesnog vremena Zlatan je boravio u Dubaiju bez supruge, što je bila idealna prilika da mu bez ustručavanja na plaži priđe zanosna Ruskinja i sa njim se fotografiše, a pored nezaobilazne objave na društvenim mrežama, ona je dodala i interesantan komentar.

Pročitajte: Svi je ogovaraju - Žena Zlatana Ibrahimovića došla na premijeru OVAKVA, pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lina Shokh (@linashokh)

- Sa mojim voljenim na odmoru. Ne mogu više kriti našu romansu - napisala je izvesna Lina Shokh te izazvala ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

Iako je svima jasno da je reč samo o neslanoj šali, pitanje koje se nametnulo jeste da li se i koliko ova objava dopala lepoj Šveđanki Heleni, koja više od dve decenije uspešno drži konce u svojim rukama i uspeva da porodicu održi na okupu, a odgovor na to dobio je samo Zlatan, nakon povratka kući sa egzotične destinacije.

Fotografije sinova Zlatana i Helene pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading