Lepota

Supruga Zlatana Ibrahimovića prošetala ulicom i svi joj gledaju u noge: Da li je moguće da je obukla nešto ovako usko? (FOTO)

Supruga Zlatana Ibrahimovića izgleda kao avion

Supruga Zlatana Ibrahimovića prošetala ulicom i svi joj gledaju u noge: Da li je moguće da je obukla nešto ovako usko? (FOTO)

Profimedia

Budući da zasluženo nosi epitet jednog od najuspešnijih fudbalera današnjice, ne čudi što za njim vlada opšta pomama, međutim ništa drugačija situacija nije ni kada je u pitanju supruga Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger koja je u javnosti često tema, između ostalog i zbog toga što ona nije klasična "žena fudbalera" i nikada nije volela preterano da se eksponira niti da daje izjave za medije.

Helena koja se nekad bavila manekenstvom iako je zakoračila u šestu deceniju može se pohvaliti zaista perfektnom figurom, a tome svedoče i paparaco fotografije nastale na ulicama Milana gde porodica živi zbog profesionalnog angažmana temperamentnog fudbalskog asa.

Pročitajte: Kakvu ženu varaš! Zlatan Ibrahimović uhvaćen sa Ruskinjom na plaži, ovo su fotografije koje će ga koštati braka

Profimedia

 
 

Iako je u potpuno opuštenom izdanju - duksu, helankama i patikama izašla da prošeta svog ljubimca, supruga Zlatana Ibrahimovića mamila je poglede prolaznika, što ne čudi ako uzmemo u obzir da je do izražaja došlo njeno telo bez grama viška, te da se svaki mišić savršeno ocrtavao.

Pročitajte: Svi je ogovaraju - Žena Zlatana Ibrahimovića došla na premijeru OVAKVA, pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

Profimedia

 

Da li je za izgled atraktivne Šveđanke zaslužan neki poseban režim ishrane ili ona svoju odličnu formu održava u teretani, mnogi se pitaju, a ono u čemu se svi slažu jeste da Ibra i te kako ima razloga da na svoju voljenu bude ponosan, kako zbog izgleda na kojem joj i mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola mogu pozavideti, tako i zbog činjenice da ona važi za veoma posvećenu suprugu i majku njegovih sinova, te da porodicu i pored brojnih skandala, uspešno drži na okupu.

Pročitajte: Zlatan Ibrahimović - Temperamentni as u središtu skandala

Profimedia

 

Pre nekoliko godina se šuškalo da je Ibrahimović navodno uplovio u vezu sa prelepom italijanskom novinarkom DIletom Leotom i navodno prevario jedanaest godina stariju Helenu, međutim, to nikada nije potvrđeno, a supružnici nisu želeli da komentrišu ove navode.

Komentari (0)

Loading