Celebrity News

Danica Drašković se skinula u kupaći i to bikini! Pogledajte fotografiju koja je zapalila internet, ovaj prizor se ne viđa svaki dan

Supruga Vuka Draškovića skinula se u kupaći

Danica Drašković se skinula u kupaći i to bikini! Pogledajte fotografiju koja je zapalila internet, ovaj prizor se ne viđa svaki dan

Bračni par Drašković jedan je od najdugovečnijih na domaćoj političkoj i uopšte javnoj sceni Srbije. Malo ko može se pohvaliti dugih pet decenija zajedničkog života, pa čak i više od toga budući da su supruga Vuka Draškovića, Danica i političar ljubavnu priču započeli znatno ranije, kada su se sreli na Pravnom fakultetu u Beogradu.

- Bila je lepa i tako je marširala uzdignute glave hodnicima fakulteta. Mnogi su joj se udvarali, a ona ih je sve odbijala. Video sam da nemam nikakve šanse sem da kažem nešto što će joj skrenuti pažnju na mene, pa sam joj prišao i rekao: „Koleginice, što imate lepe noge, šteta što nemate četiri“ - kako je uspeo da na sebe skrene pažnju i zavede jednu od tada najlepših studentkinja otkrio je svojevremeno Vuk Drašković prilikom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pročitajte:  Koliko je samo propala bivša prva dama Dragica - Evo šta se desilo sa suprugom Tomislava Nikolića i kako danas izgleda (FOTO)

Arhiva Hello!

 

I godine koje su usledile nisu umnogome uticale na izgled Dane Drašković, koja je plenila posebnom lepotom i harizmom. Oduvek je odavala utisak prave dame, a to je slučaj i sada, pa bi retko ko rekao da će u novembru ove godine napuniti 78 godina.

Pročitajte: Bivša supruga Dragana Đilasa je prelepa žena, ali njihov razvod je bio UŽASAN i BURAN - Evo kako ona izgleda i koliko mu je uzela (FOTO)

Petar Đorđević

 

Iako se supruga Vuka Draškovića već duže vreme ne pojavljuje u javnosti, njen izgled je i dalje jedna od interesantnijih tema, pisalo se često o njenim modnim odabirima kojima je privlačila pažnju, o estetskim intervencijama koje je na sebi navodno radila takođe, a jedna fotografija nastala pre nekoliko godina svedoči upravo o tome da je Dana o izgledu i formi uvek vodila brigu.

 

 

Naime, fotka sa Crnogorskog primorja gde par dugi niz godina letuje, a na kojoj je supruga Vuka Draškovića u bikiniju, osvanula je sada na društvenim mrežama i izazvala pravu buru, a među mnoštvom komentara mogli su se pročitati i oni da su za Danu godine samo broj.

Komentari (0)

Loading