Celebrity News

Prepoznajete li dečaka sa slike? Ceo Balkan ga obožava, zadesila ga je najveća tragedija koja može da se zamisli

Fotografija Srđana Todorovića topi srca

Prepoznajete li dečaka sa slike? Ceo Balkan ga obožava, zadesila ga je najveća tragedija koja može da se zamisli

Fotografija Srđana Todorovića iz 1969. godine topi srca. 

Poznati glumac, Srđan Todorović, evocirao je uspomene na detinjstvo objavivši na "Instagramu" fotografiju koja ga podseća na jedan od trenutaka sa svojim ocem Borom, koji mu neopisivo nedostaje.

Fotografija Srđana Todorovića kao malog dečaka, zapravo zanimljivi kolaž, mnoge je raznežio, ali i nasmejao, zbog opisa koji je pratio ovu objavu.

Pročitajte: Stigle i fotke kao dokaz - OVA poznata voditeljka PRIZNALA TAJNU VEZU sa Žikom Todorovićem, srce njegove supruge ZAUVEK SLOMLJENO

Instagram

 

- Ne čačkaj nos Srđane.
- Pa nisam čačk’o tata  - napisao je glumac.

Instagram

 

Podsetimo, Srđan Todorović, sin glumačke legende Bore Todorovića, odrastao je u porodici nadarenoj za glumu. Iako se oprobao i u muzici, kao bubnjar legendarnog "EKV-a", njegov životni put obeležila je gluma.

FDU je upisao 1986. godine, a njegova klasa i danas važi za jednu od najuspešnijih glumačkih generacija, koja je završila akademiju. Sa Bjelom, Mandom, Bodom, Peletom, Vesnom Trivalić, Mirjanom Joković, Vesnom Stanojević, Tatjanom Venčelovski, Dudom Stojanovićem i Darkom Todorovićem stajao je rame uz rame, a sa svima je danas dobar prijatelj. 

Pročitajte: Balerina je ipak važnija od supruge - Istina o TAJNOM ŽIVOTU Žike Todorovića (FOTO)

Komentari (0)

Loading