Celebrity News

Bivši predsednik Tomislav Nikolić ZBOG NJE ugrozio brak sa Dragicom: Plava je i gledate je na televiziji, POKAZALA DOKAZ LJUBAVNE AFERE

Bivši predsednik Tomislav Nikolić zbog nje je hteo da ostavi ženu

Bivši predsednik Tomislav Nikolić ZBOG NJE ugrozio brak sa Dragicom: Plava je i gledate je na televiziji, POKAZALA DOKAZ LJUBAVNE AFERE

Carl Court - WPA Pool/Getty Images

Bračni par Nikolić jedan je od retkih koji će za samo par godina imati privilegiju da proslavi zlatnu svadbu i zasigurno ih mnogi smatraju pravim srećnicima jer ovakav jubilej redak je u današnje vreme. Pet decenija života u zajednici podrazumeva mnogo lepih trenutaka, ali i dosta izazova, a iako su godinama pravi primer sklada, bivši predsednik Tomislav Nikolić i njegov supruga Dragica, svojevremeno su se takođe susreli sa jednim, koji ih je kako se pisalo, umalo koštao braka. 

Pročitajte: Koliko je samo propala bivša prva dama Dragica - Evo šta se desilo sa suprugom Tomislava Nikolića i kako danas izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Naime, razlog je nekadašnja novinarka i mis Jugoslavije, Helena Mihić, u koju je bivši predsednik Tomislav Nikolić, prema njenim tvrdnjama, bio ludo zaljubljen, pa je čak hteo i da se razvede od svoje žene Dragice.

Kako je "Kurir" pisao, Nikolić je bivšoj novinarki posvetio čak tri pesme, od kojih je jedna sa naslovom - "Za Helenu" što je ona objavila i u svojoj memoarskoj knjiži gde detaljno opisuje svoja druženja sa Tomom.

Pročitajte: SRCE NE BIRA! Posle toliko vremena, Boris Tadić se vratio NJOJ u 65. godini - Pogledajte fotografije

printscreen

 

Bivši predsednik Tomislav Nikolić nikada se nije oglašavao povodom ovih navoda, međutim Mihićeva je pre nekoliko godina do tančina opisala njihov odnos, gde je između ostalog rekla i da je od Nikolića dobila bračnu ponudu, ali ga je "te turbulentne 1993. ostavila zbog skromnog obrazovanja".

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Predsednik Vučić u majčinom zagrljaju u dvorištu porodične kuće, jedna stvar će vas IZNENADITI

- On je devedesetih godina bio drugačiji čovek. Kad smo se upoznali, živela sam u vili u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju, bila sam u vezi s intelektualcem koji je bio milioner. Bila sam novinar i tada su radikali imali zabranu pojavljivanja u medijima. Nazvao me je jednog dana Vojislav Šešelj i rekao da će na intervju poslati "jednog skromnog omladinca". Bio je to Nikolić. Čim me je video, zaljubio se. Slao mi je poruke, često zvao, posvećivao ljubavne pesme. Ja nisam imala nikakve emocije - rekla je tada ona i dodala da sa bivšim predsednikom Srbije nije u kontaktu.

- Bilo bi mi neugodno da je i dalje zaljubljen u mene, iako takve informacije stižu do mene - ispričala je Helena svojevremeno za "Kurir".

Komentari (0)

Loading