Celebrity News

Iskrina najveća želja ISPUNJENA: Voja Brajović i prva supruga Ljiljana PONOVO ZAJEDNO, pogledajte fotografiju srećne i ujedinjene porodice

Ćerka Voje Brajovića ponos je svojih roditelja

Iskrina najveća želja ISPUNJENA: Voja Brajović i prva supruga Ljiljana PONOVO ZAJEDNO, pogledajte fotografiju srećne i ujedinjene porodice

Boško Karanović

Ćerka Voje Brajovića i njegove prve supruge Ljiljane, Iskra Brajović, od najranijeg detinjstva pokazivala je sklonost ka poeziji. Njen veliki talenat je prepoznat, te je prošle godine za svoje stihove dobila nagradu "Milutin Bojić" na konkursu za mlade anonimne pesnike, a nagrada je nedavno dopunjena objavljivanjem njene prve zbirke pesama "Osetljivosti" za koju je talentovana glumica održala promociju u bibilioteci "Milutin Bojić".

Ovim predivnim povodom okupila se cela porodica, a pored Iskrinih tate i mame, na promociji se pojavila i Vojina sadašnja žena, glumica Milica Mihajlović koja je takođe poželela da umetnici pruži podršku.

Pročitajte: Suza suzu stiže - Iskra Brajović saopštila vesti o ocu Voji i rasplakala sve (FOTO)

Boško Karanović

 

Ovo je prvi put da se na istom mestu i u isto vreme Voja nađe u društvu bivše i sadašnje žene, a buduči da su svi sa osmehom pozirali fotoreporterima reklo bi se da su njihovi međuljudski odnosi na veoma visokom nivou.

Ćerka Voje Brajovića, koja je roditelje po ko zna koji put učinila ponosnim, nije krila sreću što su svi na okupu i što su bili uz nju u ovom bitnom trenutku, a u intervjuu za naš magazin ispričala je još neke detalje i otkrila da li su je roditelji podržavali u njenoj umetničkoj kreaciji:

Pročitajte: Pogledajte nikad viđene fotografije venčanja Iskre Brajović! Dok su svi slavili, njen tata Voja je sa Iskrinom maćehom OVO RADIO (FOTO)

Boško Karanović Story

 

- Naravno, oduvek. Možda se ne zna o tome mnogo, ali ja sam još u nižim razredima osnovne dobila nagradu “Ivo Andrić” za književnost, zatim mi je u gimnaziji uručena nagrada “Srpske književne zadruge”, tako da je meni bliskima drago što sam se vratila objavljivanju poezije - rekla je Iskra za "Story" i zaključila: 

Pročitajte: Otac Voja na ivici suza od sreće - Iskra Brajović celu porodicu obradovala NAJRADOSNIJIM VESTIMA (FOTO)

Boško Karanović

 

- Cela porodica je važna. Bitno je da dete ima roditelje koji se dobro slažu, koji dele ista načela, to daje bazu za dalji razvoj - ispričala je glumica ne tajeći da su oba roditelja u njenom odgoju bila prisutna te da su joj usadili moralne vrednosti i usmerenja koja želi da prenese na svoju ćerkicu Ines

Komentari (0)

Loading