Celebrity News

Prva žena Voje Brajovića je ćerka njegovog komšije: Pogledajte jedine porodične fotografije slavnog glumca i supruge koju je ostavio

Prva žena Voje Brajovića bila je njegova mladalačka ljubav

Prva žena Voje Brajovića je ćerka njegovog komšije: Pogledajte jedine porodične fotografije slavnog glumca i supruge koju je ostavio

Boško Karanović

Legendarni Voja Brajović godinama slovi za jednog od najboljih domaćih glumaca. Detinjstvo je proveo u Valjevu, mestu duboko urezanom u njegovom srcu za koje ga vežu najlepše uspomene iz mlađih dana, a između ostalog i sećanja na prve ljubavi, među kojima je bila i prva žena Voje Brajovića,Ljiljana sa kojom je dobio ćerku Iskru, koja je takođe poznata glumica kao i sina Vukotu

Tri godine mlađa Ljiljana i glumac znaju se od malih nogu. Ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka čiji je otac, po profesiji lekar, malog Voju lečio od svih dečjih bolesti, a prijateljstvo između prvih komšija rano je preraslo u ljubav.

Pročitajte: Prva žena Voje Brajovića je lepotica svetskog glasa, ali njemu NIJE BILA DOVOLJNA - Pogledajte kako izgleda majka njegove dece

Instagram

 

Kada su počeli da se zabavljaju, Ljiljana je imala 15, a Voja 18 godina. Veza se nastavila i kada je on otišao na studije u Beograd, da bi se 1979. venčali.

- Vezuje nas mnogo toga, a ne samo brak i ljubav - priznao je glumac u intervjuu koji je dao 1987. godine. U tom periodu uživao je u novom talasu popularnosti koju mu je, posle „Otpisanih”, donela serija „Bolji život”, u kojoj je igrao profesora Terminatora.

Pročitajte: Ljubav iz detinjstva - Ovo je prva supruga Voje Brajovića, koja je napustila studije zbog njega (FOTO)

Instagram

 

Novinarsku ekipu ugostio je u dvosobnom stanu, smeštenom na jedanaestom spratu jednog novobeogradskog solitera, u kome je tada živeo sa suprugom i osmogodišnjim sinom Vukotom, dok je ćerka Iskra nešto kasnije stigla na svet. Tom prilikom predstavio je majku Milicu i taštu Desanku, penzionisanu učiteljicu, koje su im pružale ogromnu podršku i pomoć u svakodnevnim obavezama. Obe bake zamenile su svoje kuće u Valjevu za Beograd kako bi bile bliže deci.

Pročitajte: Rodila mu je decu i iznenada ju je OSTAVIO! Pogledajte kako izgleda prva supruga Voje Brajovića, ovakva žena se ne sreće dvaput (FOTO)

Instagram

 

Budući da je prva žena Voje Brajovića odrasla u porodici doktora, nikada nije krila da joj je san da završi medicinu, međutim kada su se venčali ona je zarad sloge u porodici, podizanja dece, a naposletku i Vojine karijere napustila studije i posvetila se porodici. Sebe je, kako je rekla jednom prilikom, našla u jednom butiku sa najlepšim džemperima u gradu.

- Ne kažem da je to moje konačno opredeljenje, ali se sasvim drugačije osećam otkako radim - priznala je.

Pročitajte: Ceca Bojković joj je preotela muža, njihov okršaj svi pamte - Evo gde je danas i kako izgleda Ljiljana Lašić (FOTO)

printscreen

 

O podršci koju je kroz život dobila od majke Iskra Brajović jednom prilikom je rekla:

- U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen. Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona bila meni.

Pročitajte: Brak Voje Brajovića na prvom ispitu - Milica Mihajlović u zagrljaju drugog muškarca ne skida osmeh sa lica(FOTO)

Mirko Tabašević

 

Nakon što se razveo od prve supruge, Voja je sreću je pronašao sa 23 godina mlađom, takođe uspešnom glumicom Milicom Mihajlović sa kojom se 2002. godine oženio i dobio sina Relju.

Komentari (0)

Loading