Celebrity News

A tek što su se zakleli na večnu ljubav... Džejeva ćerka jednim potezom otkrila kako se muž ponaša prema njoj (FOTO)

Ćerka Džeja Ramadanovskog udala se proteklog vikenda

A tek što su se zakleli na večnu ljubav... Džejeva ćerka jednim potezom otkrila kako se muž ponaša prema njoj (FOTO)

Ata Images

Mađa ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija odlučila je da svom izabraniku Stefanu Davidoviću konačno kaže sudbonosno da. Dugogodišnjem dečku ona se na večnu ljubav zaklela proteklog vikenda, a svadbeno veselje uz prisustvo porodice, prijatelja i mnogih javnih ličnosti upriličeno je u jednom elitnom restoranu u Beogradu.

Pročitajte: Posle očeve smrti ćerka Džeja Ramadanovskog donela veliku odluku

ATA Images

 

Nekoliko dana prošlo je od veselja i kada su se utisci slegli, mladenci su odlučili da spakuju kofere i zapute se na medeni mesec kako to uostalom svi novopečeni supružnici čine, a kako oni provode dane i koliko u novom poglavlju svog života uživaju, otkrila nam je ćerka Džeja Ramadanovskog putem društvenih mreža.

Pročitajte: Potresne reči Marije Ramadanovski danas odzvanjaju Srbijom

Instagram

 

Kako bi odmorili van Beogradske buke i gužve, Marija i Stefan uputili su se na jednu lepu destinaciju, a fotografije iz hotela koje su osvanule na "Instagramu" svedoči da je posredi zaista velika ljubav.

Instagram

 

Instagram

 

Tek venčani par uživa je u prelepom ambijentu, kupanju u bazenu, šetnji u prirodi i svim drugim aktivnostima, a kada se umore, oni se opuste uz dobar film začinjen sladoledom i još slađim poljupcima i zagrljajima. 

Pročitajte: Džejova ćerka na godišnjicu smrti otvorila dušu - Mog tatu samo ovaj pevač nije zaboravio

Instagram

 

Novi početak zajedničkog života oni su kako i dolikuje proslavili uz šampanjac, a tu je i nezaobilazna bogata trpeza i jasno je da Džejeva ćerka ima tretman poput prave kraljice, što bi pokojnog pevača učinilo veoma srećnim i ponosnim.

Pročitajte: Tata bi bio najsrećniji - Udala se ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija izgleda kao anđeo FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading