Celebrity News

Posle očeve smrti ćerka Džeja Ramadanovskog donela veliku odluku

Porodica Ramadanovski obeležila je 40 dana od Džejeve smrti, a njegova ćerka Marija još ne može da se pomiri s činjenicom da je ostala bez oca, kog je volela najviše na svetu.

Posle očeve smrti ćerka Džeja Ramadanovskog donela veliku odluku

Nakon što je porodica Ramadanovski obeležila 40 dana od smrti, Džejeva ćerka Marija ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez oca koga je volela najviše na svetu.

Marija Ramadanovski kaže da joj je mnogo teško jer je bol sve veća.

– Trudim se koliko mogu da budem dobro, sve je jako sveže. Brzo mi je prošlo ovih 40 dana, vreme ide, ali je bol ista i mislim da će biti sve veća. Znam da čovek mora da nauči da živi sa tim gubitkom, ali ne verujem da bol i tuga ikada prođu. Ja iskreno još uvek nisam spremna da pričam o tome, jer, šta mogu da kažem! –  rekla je Marija Ramadanovski za "Star"

Tata Džej me je uvek podržavao

Ona već duže vreme ima želju da krene tatinim stopama i da postane pevačica.

 

 

– Iskreno da vam kažem, mislim da još nije vreme za to. O tom potom, ja bih volela da uđem u svet muzike. Ja sebe tu vidim i bila bih presrećna da uspem u tom poslu. Ne zamišljam da ću biti kao tata, ni delić od toga ali ću se potruditi da ga nasledim dostojanstveno i nikako drugačije. On mi je davao veliku podršku da krenem njegovim stopama –  kaže Džejeva naslednica.

Za pevačice najvažniji je glas

Ona je naglasila kako najviše voli narodnu muziku i pop-folk i da je po njoj, glas presudan za muzičku karijeru pa tek onda izgled.

 

 

 – Drago mi je kako su ljudi reagovali na emisiju Balkanskom ulicom kada sam sa tatom otpevala Slaviju. Ja se trudim i nadam se da ću dogodine snimiti pesmu – rekla je Marija,

 

Komentari (2)

Loading