Celebrity News

Uslikani u automobilu: Pogledajte šta Bane Vučelić radi Mariji Kilibardi i kako njihov zajednički život zaista izgleda BEZ FOLIRANJA (FOTO)

Marija Kilibarda i Bane Vučelić uživaju u svojoj ljubavi

Uslikani u automobilu: Pogledajte šta Bane Vučelić radi Mariji Kilibardi i kako njihov zajednički život zaista izgleda BEZ FOLIRANJA (FOTO)

Boško Karanović

Marija Kilibarda i Bane Vučelić jedan su od onih parova koji se javno ne eksponiraju preterano. Iako već skoro tri godine uživaju u svojoj ljubavi, oni su relativno skoro odlučili da se po prvi put na jednom događaju pojave pod ruku i svima stave do znanja koliko je njihova veza ozbiljna, pa mnogi od tog trenutka naslućuju da će oni uskoro stati na ludi kamen.

Svaki slobodan trenutak Marija Kilibarda i Bane Vučelić koriste da provedu zajedno i vreme iskoriste na najbolji način, a jedna od stavki koja oboje ispunjava jesu putovanja na koja se često zajedno otisnu.

Pročitajte: Kilibarda se baškari na Vučelinom imanju - Zavirite u njihov raj u Crvenki, od pogleda na raskošan vrt vam neće biti dobro (FOTO)

Instagram

 

Ovog puta lepa voditeljka se putem "Instagrama" pohvalila romantičnim odmorom na koje je otišla sa voljenim čovekom, a na istom su oni iskoristili priliku da se provedu u društvu prijatelja, koji je po svemu sudeći veoma blizak sa Banetom.

Iako Mara nije na fotografiji nastaloj u automobilu, ona je bila iza objektiva zadužena da zabeleži za nju poseban trenutak, a to je zasigurno Banetov široki osmeh, na koji posle tri godine veze ona ne ostaje ravnodušna. Mladi Vučelić i posle toliko vremena i dalje ume da nasmeje svoju dragu i da joj život učini lepšim.

Pročitajte: Učinili su to bez najave u manastiru Ćelije - Marija Kilibarda i Bane Vučelić zajedno pred Bogom, ona objavila fotografiju

Instagram

 

Budući da svoju jaču polovinu voditeljka dovoljno dugo krila, ona sve češće pravi izuzetke i više se ne libi da javnosti pokaže koliko je emotivno ispunjena, a svi koji ih poznaju složni su u mišljenju da su veoma skladan par što je ona jednom prilikom i potvrdila za naš magazin:

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je Marija nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom priznavši da je u on u njen život uneo mir i spokoj.

Komentari (0)

Loading