Celebrity News

Kilibarda se baškari na Vučelinom imanju: Zavirite u njihov raj u Crvenki, od pogleda na raskošan vrt vam neće biti dobro (FOTO)

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića več tri i po godine intrigira javnost

Kilibarda se baškari na Vučelinom imanju: Zavirite u njihov raj u Crvenki, od pogleda na raskošan vrt vam neće biti dobro (FOTO)

Mnogi će se složiti da je veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića za svaku pohvalu i primer onima koji iza sebe imaju bar jedno loše emotivno iskustvo i teže srodnoj duši. Voditeljka i sin glumice Ljiljane Dragutinović upoznali su se i otpočeli romansu koju su ubrzo nadogradili životom pod istim krovom, a već godinu dana spekuliše se da su na korak do oltara.

Pročitajte: Marija Kilibarda i Bane Vučelić KONAČNO zajedno u javnosti! Samo da vidite kako je gleda i koliko je ponosan na nju (FOTO)

Boško Karanović

 

Kilibarda i Bane uživaju jedno u drugome, uživaju u tome što su karakterno vrlo slični, što su borci, u tome što vole sport, s druge strane istovetni stavovi dobrinose skladu njihovog odnosa i idili, kojom malo ko može da se pohvali. 

Pročitajte: Nakon toliko godina otkriveni razlozi razvoda Marije Kilibarde i Vladimira Radmanovića! Šta li će Bane reći na ovo (FOTO)

Instagram

 

Da je veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića predivna može se zaključiti iz intervjua koje voditeljka rado daje. Nešto više o njenom i Banetovom odnosu istovremeno može se saznati i iz njenih postova na Instagramu. Češće nego inače, poslednjih godinu dana Marija objavljuje fotografije i snimke sa naslednikom Milorada Vučelića, pa i čitavom njegovom porodicom, najpre sestrom Anom i njenim mališanima.

Pročitajte: Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića: On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja FOTO

Instagram

 

Upravo svi oni našli su se na jednom mestu za uskršnje praznike i to na raskošnom porodičnom imanju u Vojvodini. Nekoliko zanimljivih dana Kilibarda i Bane proveli su u Crvenki, a ako je suditi po Mariijinoj najnovijoj objavi s prvim suncem će se tamo vratiti.

Pročitajte: Pljušte čestitke: Evo kojom objavom su Marija Kilibarda i Bane Vučelić UZDRMALI Instagram (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading