Celebrity News

Žene su bile lude za njim, a sada bez majice izgleda OVAKO: Bali Beg doživeo veliku transformaciju i svi su u čudu šta se desilo (FOTO)

Fotografija Bali Bega izazvala ogromnu pažnju

Žene su bile lude za njim, a sada bez majice izgleda OVAKO: Bali Beg doživeo veliku transformaciju i svi su u čudu šta se desilo (FOTO)

Instagram

Turski glumac Burak Ozdživit, koji je na našim prostorima postao vrlo popularan upečatljivom ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni" posebno je interesantna tema pripadnicama lepšeg pola. Njegov izgled i nakon toliko vremena od emitovanja pomenute sreije ne prestaje da se komentariše, pa ne čudi što je fotografija Bali Bega sa plaže ponovo raspametila žene širom sveta.

Pročitajte: NAJLEPŠE VESTI stižu iz Turske, supruga Bali Bega ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK! Prve fotografije su pred vama

O njegovoj popularnosti u Srbiji govori i činjenica da je 2016. godine kada je bio u poseti Beogradu on napravio pravu pometnju. Dočekale su ga, i doslovno opkolile brojne obožavateljke u želji da se sa njim fotografišu, a on kao pravi džentlmen izašao je svima u susret i sa damama neumorno pravio selfije.

Zbog čega slovi za jednog od najlepših i najpoželjnijih muškaraca sveta uverili smo se i putem njegovog Instagram naloga gde je veoma praćen, a na kojem je osvanula i jedna golišava fotografija Bali Bega sa letovanja koja nikako nije mogla proći nazapaženo.

Pročitajte: ČESTITAMO - Najlepše vesti stižu iz doma Bali bega, prinova STIGLA! Pogledajte prvu fotografiju

Iako je pokazao nešto drugačiji imidž, fotka turskog zavodnika bez majice odševila je armiju njegovih pratoca, a u prvi plan, očekivano, dospelo je njegovo izvajano telo i preplanuli ten, koje tako često ne prikazuje na društvenim mrežama. 

Fotografija Bali Bega bez ijedne reči govori da on maksimalno uživa u čarima leta i da je i te kako spreman za avanturističke poduhvate, a pozitivne reakcije na konto njegovog savršenog izgleda nisu izostale od ženskog dela publike koje u komentarima nisu mogle da se suzdrže, a da ne požele da ga češće vide u ovakvom izdanju.

Komentari (0)

Loading