Celebrity News

Izgledao je kao da joj je otac: Pogledajte jedine porodične fotografije Nede Ukraden sa bivšim mužem, razlika u godinama je frapantna

Bivši muž Nede Ukraden jedini je uspeo da je odvede pred oltar

Izgledao je kao da joj je otac: Pogledajte jedine porodične fotografije Nede Ukraden sa bivšim mužem, razlika u godinama je frapantna

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, Neda Ukraden tokom duge i blistave karijere ostvarila je zavidan uspeh, međutim, može se reći, to joj je istovremeno bila prepreka da se ostvari na emotivnom planu, te je uprkos tome što su mnogi muškarci želeli da je odvedu pred oltar, ona samo jednom čoveku rekla "da". Bivši muž Nede Ukraden, reditelj Milan Bilbija bio je njena najveća ljubav i njen prvi i jedini suprug, sa kojim je dobila ćerku Jelenu.

- Nikada se nije postavljalo pitanje da li sam voljena i obožavana, da li su mi se udvarali, toga mi nije manjkalo, nego šta je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem - saveznika, podršku, bezgranično poverenje, prijatelja pre svega. Ne kažem da toga nije bilo, ali ne u meri u kojoj mi je bilo potrebno. Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama - izjavila je jednom prilikom pevačica za "Hello!".

Pročitajte: Morao je da ćuti - Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

printscreen

 

Bivšeg supruga Milana upoznala je kao veoma mlada, bili su deset godina u vezi koju su posle krunisali brakom, međutim razveli su se nakon tri godine. Kao kruna ljubavi na svet je došla Jelena, a koliko su se supružnici voleli svedoče i njihove retke porodične fotografije koje su izazvale pravu senzaciju kada su osvanule na društvenim mrežama. 

- Bila sam vrlo mlada kad sam ga upoznala, imala sam 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo, venčali smo se posle deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog “ropstva” prešla u drugo. A ja sam neko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja.

Pročitajte: Kao i uvek tema je NOVAC - Evo šta se desilo u odnosu Nede Ukraden sa zetom, dušmani likuju

printscreen

 

Bivši muž Nede Ukraden posle razvoda od pevačice ponovo se oženio, međutim posle teže bolesti 2013. godine umro je u svojoj konobi u Lepetanima. Pevačica i danas gaji samo lepe uspomene na njega i o ocu njene ćerke, govori biranim rečima.

- Kada smo dobili dete, našoj sreći nije bilo kraja. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su, uprkos velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak. Kada je počela erozija svega što nas je vezivalo, želela sam da okončam brak, kako detetu ne bismo priređivali scene koje nisu lepe. Zadržali smo uzajamno poštovanje, ostala sam mu veran prijatelj do poslednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvek gajila međusobnu ljubav između njega i ćerke, koju je obožavao - istakla je tada Neda, koja je nedavno otkrila i zbog čega se nakon razvoda od Milana više nije udavala.

Pročitajte: USPEŠNA PREDUZETNICA I PRAVA LEPOTICA - Ovo je ćerka Nede Ukraden (FOTO)

Instagram

 

- Moja lepota i karakter su kombinacija koja je privlačila sve moje udvarače, ali nisam ostvarila drugi brak, nisam rodila još jedno dete jer sam jako odgovorna. Neke žene imaju po 100 brakova, veza i razvoda, ali budući da imam dete, drugačije sam gledala na sve to. Svaki razvod je emotivni rez za dete. Otac je obožavao Jelenu i ona njega, i nastojala sam da to negujem. Htela sam da njenog oca sačuvam u njenom životu, jer nije dete krivo što su propala moja očekivanja vezana za muškarca za kog sam se udala. Svaka sledeća priča je bila vaganje, pitala sam se kako će dete koje je bilo obasipano ljubavlju od baka, tetaka, oca i cele rodbine prihvatiti to novo okruženje. Moje veze su bile van grada u kom sam živela, a pomisao da treba da se selim je umnogome uticala na to da se ne udam i ne ostvarim novu porodicu. Zbog Jelene se nisam drugi put udala, a danas sam jako ponosna na nju i na to što se nije ugledala na majku i nema samo jedno dete. Na listi mojih prioriteta uvek i prvo je moja porodica, pa moj posao - ispričala je nedavno pevačica u emisiji "Milizam".

Komentari (0)

Loading