Lepota

OSUŠILA SE Neda Ukraden! Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje, pokazala novu figuru u Bugarskoj i svi su šokirani (FOTO)

Izgled Nede Ukraden na meti je komentara

OSUŠILA SE Neda Ukraden! Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje, pokazala novu figuru u Bugarskoj i svi su šokirani (FOTO)

Otkako je uplovila u muzičke vode, jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, pleni svojom lepotom i neverovatnom harizmom, a izgled Nede Ukraden uvek se komentariše u superlativu budući da je do danas očuvala titulu jedne od najlepših i najnegovanijih dama. 

Pročitajte: OŠIŠALA SE do glave i ofarbala u crno! Neda Ukraden ne liči na sebe, pogledajte frizuru koja je šokirala sve (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Iako je u osmoj deceniji života, Nedi godine očito ne mogu ništa, naprotiv, ono što imamo prilike da vidimo preko njenog Instagram profila jeste da izgleda bolje nego ikad i da je u odličnoj formi, a stajlinzi koje ona putem istog prezentuje takođe nailaze mahom na pohvalne kritike.

Pročitajte: DEČKO Nede Ukraden je san svake žene - Sed, zgodan i MOĆAN! Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Andreja Damnjanović

 

Jedna od najnovijih pevačicinih fotografija otkrila nam je da je ona bila u poseti Bugarskoj kako bi ispromovisala novu pesmu "Viva l’amore" koju je snimila sa popularnom grupom Vigor i koja je već postala pravi letnji hit, a putem iste uverili smo se i da je izgled Nede Ukraden zaista neverovatan.

Fotografiija kojom je pozdravila fanove širom regiona, jasni je pokazatelj kako dama koja drži do sebe treba da  izgleda i kakvu garderobu da bira.

Pročitajte: Preterala - Najnovija estetska intervencija Nede Ukraden šokirala fanove, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Odličan modni odabir, belo satensko odelo kojem retko ko može naći zamerku, savršeno je istakao izvajanu figuru i zanosni izgled Nede Ukraden za koji je ona dobila mnoštvo komplimenata, a mnogi su primetili i da je dosta oslabila, te su se nizali komentari da joj nova kilaža odlično pristaje.

Komentari (0)

Loading