Moda

Detaljan cenovnik i brendovi: Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

Stajling Jelene Karleuše tema je o kojoj svi pričaju

Detaljan cenovnik i brendovi: Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

Miloš Miletić

Odabrani stajling Jelene Karleuše povodom Story Celebrities Only Party powered by Somersby žurke upriličene sinoć u prestižnom hotelu "Metropol" izazvao je najveću pažnju.

Pročitajte: Story Celebrities Only Party powered by Somersby - Sve zvezde na jednom mestu - Pogledajte fotke sa crvenog tepiha

Miloš Miletić

 

Kada se pojavila na crvenom tepihu, pop diva je sve prisutne ostavila bez daha, a mnogobrojne zvanice nisu mogle da skinu pogled sa pevačice, njenog smelog i nadasve upečatljivog izdanja.

Za razliku od većine dama koje su zaigrale na kartu elegancije i glamuroznog izgleda, Jelena je u svom stilu odabrala izazovan outfit.

Pročitajte: Pojavila se i digla prašinu - Ćerku Zorice Brunclik svi komentarišu, a za sve je kriva mamina haljina stara 4 decenije (FOTO)

Miloš Miletić

 

Od glave do pete odevena u u "Balenciagu", stajling Jelene Karleuše sastojao se od dvodelnog mrežastog kompleta, helanki i topa koji su doprineli da u prvi plan izbiju svi njeni atributi, a posebnu pažnju privukao je skupoceni aksesoar kojim je ona čitavu priču upotpunila.

Pročitajte: Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Miloš Miletić

 

Ona je, naime, ponela model pomenutog brenda, kožnu tašnu spojenu sa rukavicom, koju je navukla na ruku i koju kod nas još nijedna dama nije ponela, te ne čudi što Karleuša važi za ženu koja na domaću javnu scenu donosi nove, svetske modne trendove.

Miloš Miletić

 

Izvanrednom looku i tome da svi pogledi budu usmereni ka Jeleni, takođe su doprinele glomazne brendirane sunčane naočare i paž perika u neon zelenoj boji.

Pročitajte: Kraljica spektakla - Seka Aleksić napravila pometnju na Story Celebrities Only powered by Somersby zabavi (FOTO)

Miloš Miletić

 

Prema podacima sa zvaničnog sajta, odabrani stajling Jelene Karleuše papreno je skup. Ona je za naočare brenda "Rick Owens" izdvojila 995 dolara, dok su torba i mrežasti komplet sveukupno koštali vrtoglavih 9500 dolara.

Pročitajte: Evo šta se desilo sa telohraniteljem! Otkriveno kako je završio bodigard koji je UNIŠTIO BRAK Jelene Karleuše i Bojana Karića (FOTO)

Instagram

 

Kako se vama dopada originalnost Jelene Karleuše?

Komentari (0)

Loading