Celebrity News

Vreme je da saznate KAKVA JE TO ŽENA: Viktorova bivša devojka javno otkrila kako se Lepa Brena ponašala prema njoj, ŠOKIRALA SVE ISTINOM

Lepa Brena i Sandra Miljaković još uvek u kontaktu?

Vreme je da saznate KAKVA JE TO ŽENA: Viktorova bivša devojka javno otkrila kako se Lepa Brena ponašala prema njoj, ŠOKIRALA SVE ISTINOM

Ata Images

Ima tome već neko vreme, kako su Sandra Miljaković i Viktor Živojinović na svoju vezu stavili tačku. Ipak, iako je na ruci lepe plavuše zablistao verenički prsten, ona tačku na odnos sa Viktorovom porodicom nije stavila. Osim što s vremena na vreme bude u društvu Aleksandre Prijović, nedavno se pisalo da Lepa Brena i Sandra Miljaković još uvek imaju komunikaciju.

- Čula sam da Brena s vremena na vreme pošalje Sandri poruku, pita je kako je, treba li joj nešto. Zna ona da je Sandra sama u Beogradu i da joj znači ako joj se neko nađe - govorio je svojevremeno izvor za "Scandal!".

Pročitajte: Brena SINU IZA LEĐA povukla NEOČEKIVAN POTEZ i učinila OVO sa njegovom bivšom devojkom Sandrom

Boško Karanović

 

Sada je potvrda o tome, da za bivšu svekrvu u njenom srcu još ima mesta, stigla i od Sandre, koja je na "Sound Clash-u" bodrila Brenu svim srcem, a na svom "Instagramu" objavljivala je snimke i fotografije, na kojima je tagovala Brenu uz emotikon srca.

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI! Živojinovići ostali bez snaje, pobrisane sve slike sa Instagrama

Instagram

 

Šta o svemu ovome misli Viktor Živojinović, javnosti nije poznato. Ipak, čini se da je Sandra u porodici Živojinović ostavila dobar utisak i da je sa svima ostala u dobrim odnosima.

Komentari (0)

Loading