Celebrity News

Starija je od njega osam godina: Otkrivena VELIKA TAJNA Slobode Mićalović i OVOG kolege iz serije, čeka se Vojinovo saopštenje (FOTO)

Uloga Slobode Mičalović u njegovom životu je od velikog značaja

Starija je od njega osam godina: Otkrivena VELIKA TAJNA Slobode Mićalović i OVOG kolege iz serije, čeka se Vojinovo saopštenje (FOTO)

Ata Images

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova. Sklad i emociju koju imaju u privatnom životu, još jednom su preneli i na poslovni život, a njihove uloge u popularnoj seriji „Tajne vinove loze” su od samog početka osvojile srca publike. 

Pročitajte: Dokazi ljubavi su slabi, a rasprave sve veće! Otkriveno šta se dešava u kući Slobode i Vojina, konačno progovorila (FOTO)

Miša Obradović

 

Ništa manje zapaženo nije prošla ni uloga Marka Vasiljevića koji u pomenutoj melodrami glumi Slobodinog i Vojinovog sina. Mladi glumac nedavno je otkrio nepoznate detalje sa snimanja, pa priznao zbog čega ga je uloga Slobode Mićalović u prvi mah zabrinula.

– Kad smo počeli da radimo na seriji, brinuo sam da li ćemo Boba i ja biti uverljivi kao majka i sin, jer je ona starija od mene samo osam godina. Međutim, kad mi je moja mama rekla da nam veruje, znao sam da smo uspeli! Kazala mi je da je Bobin i moj odnos u seriji podseća na naš. To mi je najlepši kompliment koji sam ikada dobio – rekao je Marko i otkrio kakva je bila saradnja između njega i bračnog para Ćetković.

Nebojša Babić

 

– Oni su divni i veliki ljudi, a onda i veliki glumci. Iznenadio sam se koliko su skromni. Mogli su da budu strogi, pa da imam tremu zbog njih, ali nisu! Boba i ja smo u drugoj sezoni još bolji u zajedničkim scenama, jer se sad dobro poznajemo – rekao je Vasiljević.

Komentari (0)

Loading