Celebrity News

Ljubav NIKAD NIJE PRESTALA: MIlena Ćeranić je upravo POTVRDILA šta se desilo između nje i Nemanje Stevanovića, SRCE NE BIRA

Reči Milene Ćeranić podigle su veliku prašinu u javnosti

Ljubav NIKAD NIJE PRESTALA: MIlena Ćeranić je upravo POTVRDILA šta se desilo između nje i Nemanje Stevanovića, SRCE NE BIRA

Popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda” ih je vinulo ka vrhu, a rijaliti program „Farma” predstavio ih je u najgorem svetlu, dok im je Saša Popović u to vreme zatvorio sva vrata... Reč je o Mileni Ćeranić i Nemanji Stevanoviću, koji su davnih dana bili u emotivnoj vezi. 

Iako su krah ljubavi doživeli još 2011. godine interesovanje za ovaj par i dalje ne jenjava. Pevačica, koja se nedavno vratila na muzičku scenu, je prilikom gostovanja u jednoj emisiji progovorila o ljubavi sa Stevanovićem, a reči Milene Ćeranić podigle su veliku prašinu u javnosti. 

Pročitajte: Bila je fatalna i vatrena, zaludela je Nemanju i Dašića, a sada… Pogledajte kako danas izgleda Milena Ćeranić (FOTO)

Edvard Nalbantjan

 

– Mene i Nemanju isti menadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako. Ja o njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi – rekla je pevačica i dodala:

– Ja sam jedna srećna žena jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju bili ono dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš. Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima dobro nastrojena i što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna – rekla je Ćeranićeva.

Pročitajte: Godinama je varao ženu sa Milenom Ćeranić, uništio brak i porodicu - Evo kako danas izgleda nekada veliki zavodnik Vladimir Dašić (FOTO)

Story arhiva

 

Podsetimo, Milena i Nemanja su svojevremeno bili jedan od najomraženijih parova u zemlji zbog ponašanja i konstantnih svađa u rijalitiju, a sve je otišlo toliko daleko da su pevačicu tokom posete pijaci gađali jajima. Nedugo nakon raskida Ćeranićeva se povukla sa javne scene, dok se Nemanja oženio i dobio ćerku

Veliki povratak na scenu Milena je obeležila pesmom „Još te ima tu”, za koju mnogi veruju da je posvetila upravo Nemanji. U isto vreme, Stevanović je izbacio pesmu pod nazivom „Iza ponoći” koja je već na prvo slušanje osvojila srca publike.

Komentari (0)

Loading