Celebrity News

Danas je NAJTEŽI DAN u životu Saše Popovića! Poznata sudbina slavnog direktora, svima slomio srce kad je potvrdio... Suzana uplakana!

Rođendan Saše Popovića protiče u ne baš dobrom raspoloženju

Danas je NAJTEŽI DAN u životu Saše Popovića! Poznata sudbina slavnog direktora, svima slomio srce kad je potvrdio... Suzana uplakana!

ATA Images

Jedan od najuticajnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni danas puni 69. godina, međutim rođendan Saše Popovića po svemu sudeći njemu više nije značajan, pa ga ove godine provodi radno i u ne baš sjajnom raspoloženju.

Nekadašnji direktor "Granda" divan dan više ne proslavlja i kako kaže svaki naredni ga samo rastužuje, a njegova izjava neposredno pred snimanje "Zvezda Granda" mnoge je iznenadila i privukla ogromnu pažnju.

Pročitajte: Srce ne bira! Saša Popović USLIKAN sa bivšom, POZNATOM PEVAČICOM! Suzana bi rado spalila ovu fotku

Instagram

 

Naime, kada se ispred studija pojavio pred fotoreporterima koji su mu poželeli najlepše želje, Sale je rekao da ne želi rođendansko slavlje i čak otkrio da planira kupovinu parcele na groblju. 

- Ne proslavljam rođendan. Posle pedesete to više ne radim, to je bio poslednji koji sam proslavljao. Sada mi je ovo najtužniji dan, zato što svake godine 24. aprila sam godinu dana stariji i bliži sam jednom placu za dvoje koji ću sada kupiti - izjavio je Popović vidno neraspoložen, te stavio do znanja da se ne nada dugovečnosti.

Pročitajte: Dani su mu odbrojani! Uplašeni Saša Popović požurio da obezbedi ćerku i Suzaninog sina - Najteži dani slavnog direktora

 

 

- Teško, taj ko doživi stotu, taj nije radio u "Grandu" i nije radio sa pevačima i pevačicama - kaže estradni mag koji se može pohvaliti bajkovitim životom i ogromnim bogatstvom, pa mnogima nije jasno zašto rođendan Saše Popovića poput mnogih javnih ličnosti ne proslavlja uz mnoštvo prijatelja, muziku i veselu atmosferu u svojoj velelepnoj vili ili nekom luksuznom restoranu.

Da li je samo do trenutnog raspoloženja koje će se njegova supruga Suzana do kraja dana potruditi da popravi ili Sale ozbiljno strahuje za to koliko mu je vremena još ostalo, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading