Celebrity News

Godinama je varao ženu sa Milenom Ćeranić, uništio brak i porodicu: Evo kako danas izgleda nekada veliki zavodnik Vladimir Dašić (FOTO)

Autor: | 20/03/2023

Bivši dečko Milene Ćeranić enigma je za javnost

Godinama je varao ženu sa Milenom Ćeranić, uništio brak i porodicu: Evo kako danas izgleda nekada veliki zavodnik Vladimir Dašić (FOTO)

Pevačica Milena Ćeranić iza sebe ima burne ljubavne veze, ali još uvek nije pronašla svoju srodnu dušu. Na početku karijere započela je vezu sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je učestvovala u jednom rijaliti programu, a zatim je sreću potražila, kako su mediji brujali, pored crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića. Bivši dečko Milene Ćeranić i pevačica, iako nikada nisu zvanično potvrdili da su zajedno, dugo su punili novinske stupce.

Razlog za veliku zainteresovanost medija njihovom romansom jeste činjenica da je bivši dečko Milene Ćeranić u trenutku kada su stupili u vezu bio oženjen, a kako je prenosio Kurir, Vladimir je trudnu suprugu varao sa pevačicom.

Pročitajte: Bolest Milene Ćeranić postala VIDLJIVA na slikama - Podočnjaci se ne mogu sakriti, ovako sad izgleda nekada najatraktivnija pevačica

Instagram

 

Milena i Vladimir su započeli vezu sredinom 2011. na Zlatiboru, gde je on bio na pripremama sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos trajao je, s prekidima, nekoliko godina. Milena je sve vreme demantovala da ima bilo šta sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci uhvatili nekoliko puta zajedno. Tako su nastale i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Pročitajte: Bila je fatalna i vatrena, zaludela je Nemanju i Dašića, a sada… Pogledajte kako danas izgleda Milena Ćeranić (FOTO)

Instagram

 

Nakon nepodnošljivih svađa i ljubomornih scena, ali i pokušaja da spasu odnos, do definitivnog raskida između njih dvoje došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom. Posle toga o Ćeranićki se malo pisalo u medijima. Navodno je bila slomljena zbog prekida odnosa sa crnogorskim sportistom, pa je izbegavala javno pojavljivanje, a pojedini mediji takođe su navodili da pesma "Barikada" koju je objavila neposredno po rastanku s Dašićem u potpunosti opisuju njihovu situaciju.

Pročitajte: Njoj šminka ne treba - Milena Ćeranić U OPUŠTENOM IZDANJU ostavlja bez daha!

Bivši dečko Milene Ćeranić nije preterano često tema u medijima u poslednje vreme, te se tako veoma malo o njemu zna, a ono što je poznato jeste da se bivši reprezentativac i svojevremeno jedan od najperspektivnijih igrača Evrope još uvek aktivno bavi košarkom, igra za KK Danilovgrad i jako mu dobro ide, a ako je suditi po fotografijama na "Instagramu", on i dalje izgleda odlično.

Komentari (2)

Loading