Celebrity News

Fotografija kao dokaz! Olivera Gudelj konačno smekšala, prigrlila Anastasiju i zaboravila sukobe (FOTO)

Pomirile se Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj

Fotografija kao dokaz! Olivera Gudelj konačno smekšala, prigrlila Anastasiju i zaboravila sukobe (FOTO)

Pomirile se Olivera Gudelj i Anastasija Ražnatović, šuška se u javnosti. Bilo je i očekivano da svekrvino srce smekša u bolu, koji porodice Gudelj i Ražnatović, na čelu sa Nemanjom i Anastasijom, trenutno prolaze. Pa ipak, o ovome se ni svekrva ni snaha nisu oglasile.

Nagađanja su kao i uvek otpočela zbog fotografija na društvenim mražma. Naime, Nemanja Gudelj sa ocem i bratom došao je u Srbiju, prigrlio svoju verenicu i odveo je na kratak odmor u Trebinju, kako bi bar na kratko zaboravila na bol koja je iz dana u dan podseća da se njen najlepši san raspršio.

Pročitajte: Šta si mislila, DA ĆEŠ TI POBEDITI? Nemanja Gudelj IZABRAO između Anastasije i svoje majke Olivere, javno objavio uz koju ostaje (FOTO)

Instagram

 

Anastasija i Nemanja uživali su u društvu Nebojše Gudelja, ali i Dragog i njegove izabranice. Ipak, Oliveri i Vanji ni ovoga puta nije bilo traga ni glasa. Kako je nedavno Olivera zaključala svoj nalog na "Instagramu", kako bi sprečila nagađanja o odnosu sa budućom snahom, gest koji je pre nekoliko dana napravila zbunio je sve.

Pročitajte: KONAČNO - Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Instagram

 

Olivera je na trenutak otključala svoj profil i objavila Nemanjinu sliku iz Trebinja. Tada su u javnosti odjeknule vesti - pomirile se Olivera Gudelj i Anastasija Ražnatović, i zajedno otišle na putovanje u Trebinje.

Ipak, potvrda da je Olivera Gudelj bila na porodičnom putovanju nije stigla, tako da su i vesti o pomirenju, koje čitava javnost iščekuje ostale samo na nivou nagoveštaja - prenosi "Svet".

Komentari (0)

Loading