Lifestyle

Šta si mislila, DA ĆEŠ TI POBEDITI? Nemanja Gudelj IZABRAO između Anastasije i svoje majke Olivere, javno objavio uz koju ostaje (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja odiše predivnom energijom

Šta si mislila, DA ĆEŠ TI POBEDITI? Nemanja Gudelj IZABRAO između Anastasije i svoje majke Olivere, javno objavio uz koju ostaje (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja već neko vreme glavna je tema domaćih medija budući da se mlada muzička zvezda preselila u Španiju gde će sa svojim izabranikom dočekati prvo dete.

Skladni partneri nedavno su javnost obradovali prelepom vešću da će postati roditelji devojčice koja će doći kao kruna velike ljubavi, a koja je od strane mnogih često osporavana, pa čak i od pojedinih članova Nemanjine porodice, njegove majke Olivere i sestre Vanje.

Pročitajte: Stigla fotka iz Sevilje koja nam pokazuje kako se Gudeljevi ophode prema trudnoj Anastasiji: Ovo je prava istina (FOTO)

Instagram

 

Budući da je prelepoj trudnici sada mir najpotrebniji, dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji nije više raskošna vila u kojoj su boravili doskora, a koja se nalazi u blizini gde su se skućili i članovi porodice fudbalera, već su oni, kako to možemo zaključiti putem "Instagrama" odlučili da se presele i sviju novo porodično gnezdo.

Fotografije koje su osvanule na dan Tasinog rođendana, a na kojima zaljubljeni par pozira sa tortom, mnoštvom lepih poklona i u društvu predivne mačke koja je Anastasiji sjajno društvo kada njen dragi ima obaveze, vidno je da se par uveliko priprema za novo životno poglavlje i polako sve sređuje za dolazak bebe.

Pročitajte: KONAČNO - Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Instagram

 

Iako nemamo uvid u ostale delove njihovog kutka, jasno je da ga još uvek nisu u potpunosti opremili, već da pažljivo i sa puno ljubavi biraju namešaj, a za dnevnu sobu tek što je stigao.

Pročitajte: Evo šta se dešava u Sevilji dok traje trudnoća - Oglasila se UPLAKANA Anastasija i otkrila istinu (FOTO)

Instagram

 

Još uvek neotpakovana garnitura stavka je koju su prvo u dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja budući roditelji uneli i reklo bi se da će i ovog puta dominirati nežne nijanse, a par je najviše fokusiran na opremanje dečije sobice koja će nesumnjivo biti pravo malo carstvo za njihovu princezu. 

Pročitajte: E sad smo kvit! Anastasija se oglasila brutalnom porukom i otkrila šta se stvarno dešava u Sevilji (FOTO)

Instagram

 

Čak i preko fotografija vidno je da novi dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja odiše prelepom energijom i pravom porodičnom idilom u kojoj će kroz nekoliko meseci uživati i najmlađi član.

Pročitajte: Trudna Anastasija Ražnatović PROMENILA IMIDŽ - Ovakvu je niste videli, za ovo je stvarno potrebna hrabrost (FOTO)

 

Instagram

 

Jasno je da je ovim preseljenjem od svoje porodice Gudelj napravio jasan izbor koliko mu je Anastasija i njihovo dete koje čekaju bitnije od hirova svoje majke i sestre.

Komentari (0)

Loading