Celebrity News

KONAČNO: Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Brat Nemanje Gudelja obožava snajku

KONAČNO: Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Brat Nemanje Gudelja u poslednje vreme postao je sve češće tema domaćih portala, a jedna od stavki o kojoj se neprestano piše jeste kako se slažu Anastasija Ražnatović i Dragi Gudelj, budući da narušeni odnosi unutar porodice nisu tajna.

Iako, ženski članovi Gudelj, majka Tasinog izabranika, Olivera i sestra Vanja nisu baš naklonjene sada trudnoj snajki, to po svemu sudeći nije uticalo da brat Dragiša promeni mišljenje koje je o njoj izgradio, te svaki trenutak koristi kako bi proveo u njenom društvu.

Pročitajte: Šta se ovo dešava u Seviljic - Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Instagram

 

Upravo tome mogu da posvedoče i zajedničke fotografije koje oboje neretko dele na društvenim mrežama, a sinoć je osvanula i najnovija sa tribina stadiona "Ramón Sánchez Pizjuán" gde su brat Nemanje Gudelja i trudna Anastasija u sjajnoj atmosferi zdušno navijali za tim našeg reprezentativca.

Pročitajte: Trudna Anastasija Ražnatović PROMENILA IMIDŽ - Ovakvu je niste videli, za ovo je stvarno potrebna hrabrost (FOTO)

Instagram

 

Sevilja je naime, igrala protiv Juventusa i uspela da se plasira u finale lige Evrope koje će se održati u Budimpešti, a Nemanji su najveća podrška bili brat i voljena žena koji radost i ponos nisu mogli da sakriju.

Pročitajte: Evo šta se dešava u Sevilji dok traje trudnoća - Oglasila se UPLAKANA Anastasija i otkrila istinu (FOTO)

Instagram

 

Prelepi snimci osvanuli su na "Instagramu" buduće mame kojoj blagosloveno stanje i te kako prija. Ona je sportski odevena i bez trunke šminke bodrila Nemanju i njegov tim, a pored komplimenata koje su joj pratioci uputili za izgled, ređale su se i pohvale na konto savršenog odnosa sa sve popularnijim Dragišom, koji ne krije sreću što će uskoro postati stric. 

Komentari (0)

Loading