Celebrity News

Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom: Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

Rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nakon gubitka bebe

Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom: Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

ATA Images

Rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj informacija je koja je u medijima odjeknula kao bomba. Istina je da se Cecina mezimica vratila u Srbiju, a razlog za to svi vide u traumi zbog gubitka bebe. Pojedini, doduše odlazak lepe Tase iz fudbalerovog doma smatraju kako reakcijom na sva bolna dešavanja, tako i posledicom raskida sa Nemanjom.

Pročitajte: Moramo sa vama da podelimo LOŠE VESTI: Nemanja Gudelj izdao tužno saopštenje o Anastasijinoj trudnoći, svi šalju podršku

Instagram

 

Na svu sreću između pevačice i sportiste sve je u najboljem redu. Vole se kao prvog dana, možda čak i više. Bol zbog prekida trudnoće dodatno ih je ujedinila a da problemi nisu narušili njihov odnos najbolje svedoče fotografije koje fudbaler poslednjih dana deli na svom Instagramu.

Pročitajte: Šta si mislila, DA ĆEŠ TI POBEDITI? Nemanja Gudelj IZABRAO između Anastasije i svoje majke Olivere, javno objavio uz koju ostaje (FOTO)

Instagram

 

Naime, nakon što je njegov klub Sevilja postao prvak Evrope Nemanja je pored fotografija sa fudbalskog terena i navijača objavio i jednu sa Tasom. Sliku zagrljenog para objavila je i Anastasijina majka Ceca Ražnatović a u opisu dodala da ima najboljeg zeta na svetu te da je preponosna.

Pročitajte: KONAČNO: Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Instagram

 

Taman kada su se strasti stišale zbog tog prvog Anastasijinog kadra po gubitku bebe, nastao je novi još lepši i dražesniji. Na njemu pevačica drži osvojeni pehar, dok je fudbaler ljubi u glavu.

Pročitajte: Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči FOTO

Instagram

 

– Ovo je težak trenutak za nas, ali naša ljubav će pobediti – napisao je Nemanja u opisu i potpuno demantovao nagađanja o raskidu koja trenutno kruže medijima.

Pročitajte: Anastasija stigla u Beograd, ovde je odmah otišla

Instagram

 

Rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj još jedna je od brojnih spekulacija koje ne mogu narušiti odnos zaljubljenog para, koji je po saznanju da će dobiti ćerku planirao i venčanje. Da li će nastaviti u tom smeru vreme će pokazati, za sada Tasa odmara u svom domu okružena najmilijima koji joj u ovom času pružaju najveću podršku. 

Pročitajte: Kako je SLATKA TRUDNICA: Anastasija Ražnatović pokazala TRUDNIČKI STOMAK u uskoj haljini, nismo očekivali da ga vidimo tako brzo (FOTO)

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading