Celebrity News

Vujadine šta ćeš sad?! Mirka Vasiljević ga OSTAVILA i otpočela novu ljubav

Odluka Mirke Vasiljević šokirala javnost

Vujadine šta ćeš sad?! Mirka Vasiljević ga OSTAVILA i otpočela novu ljubav

Ata Images

Ljubav Mirke Vasiljević i Vujadina Savića traje podjednako dugo koliko i njena ljubav prema filmu. Zato je pre par godina odluka Mirke Vasiljević šokirala javnost. Naime, u to vreme majka troje dece, na kratko je ostavila svoju veliku ljubav - glumu i uplovila u voditeljske vode.

Tada je vodila emisiju "Svadba našeg kraja", koja se reprizira na javnom servisu, a kako je nedugo zatim ostala u blagoslovenom stanju, voditeljske vode ubrzo je napustila.

Pročitajte: Fotografija Mirke Vasiljević zapalila mreže, glumica na udaru - Jasno je što ne ostavljaš Vujadina IAKO TE VARA (FOTO)

ATA Images

 

Kada je odlučila da se oproba u voditeljskim vodama, mnogi su se pitali kako će sve postići, da li će Vujadin pomoći pri čuvanju dece i da li će porodica ispaštati. Ipak, organizovana od malih nogu, naviknuta na brojne obaveze, Mirka je novu profesiju savršeno uskladila sa porodičnim obavezama i brigom o deci. U ovoj odluci imala je neverovatnu podršku od supruga i porodice, a posebno od majke i svekrve, koje su obadve TV lica.

Komentari (0)

Loading