Celebrity News

Fotografija Mirke Vasiljević zapalila mreže, glumica na udaru: Jasno je što ne ostavljaš Vujadina IAKO TE VARA (FOTO)

Mirka Vasiljević na meti komentara

Fotografija Mirke Vasiljević zapalila mreže, glumica na udaru: Jasno je što ne ostavljaš Vujadina IAKO TE VARA (FOTO)

Ata Images

Mirka Vasiljević na meti komentara našla se nakon što je njena fotografija zapalila mreže. Naime, poznati šminker podelio je prelepe fotografije glumice, koja je ponovo zadivila svojom prirodnom lepotom, koju uvek ističe minimumom šminke, bez preterivanja.

Ipak, ovoga puta u moru komplimenata na račun njene lepote, Mirka Vasiljević našla se na meti komentara i kritika. Naime, glumica na pomenutim fotografijama nosi skupoceni nakit brendova "Cartier" i "Van Cleef & Arpels", koji vrede nekoliko desetina hiljada evra.

Pročitajte: Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu (FOTO)

 

 

- Ako je sve ovo na njoj original, ni ja ne bih ostavila Vujadina - glasio je jedan od komentara, koji se odnosio na šuškanja o neverstvima fudbalera i Mirkinom izboru da u glasine ne veruje, već da svoj brak neguje.

 

 

Ipak, glumica je mnogo puta dokazala da je skromna i da su joj porodica, poverenje i prave vrednosti daleko ispred materijalnog, te da je sa Vujadinom, sa kojim ima četvoro dece, iz ljubavi, a ne iz interesa.

 

Komentari (0)

Loading