Celebrity News

Sinovi sijaju od sreće, mladoženja najponosniji na svetu: Pogledajte kako je izgledalo zakasnelo građansko venčanje Nataše Ninković

Venčanje Nataše Ninković bilo je po mnogo čemu posebno

Sinovi sijaju od sreće, mladoženja najponosniji na svetu: Pogledajte kako je izgledalo zakasnelo građansko venčanje Nataše Ninković

Boško Karanović

Dvadeset šest godina Nataša Ninković u braku je sa Nenadom Šarencem. Rezultat velike ljubavi su sinovi, blizanci Matija i Luka kojima se glumica potpuno od prvoga dana posvetila, ne zapostavljajući pritom profesionalne obaveze. Početak bračnog života, kao i kod mnogih drugih parova, i kod Nataše i Nenada protekao je uz puno izazova, a oboje iz ove vizure vole da ih se prisete s nostalgijom i osmehom. Prvo venčanje Nataše Ninković još uvek se prepričava među prijateljima i rodbinom glumice, a dogodilo se 1997. godine. 

Pročitajte: Raj na zemlji! Nataša Ninković otvorila vrata svog porodičnog doma u Trebinju, od jednog detalja zastaje dah (FOTO)

Četrnaest godina od razmenjivanja bračnih zaveta pred Bogom dogodilo se i građansko venčanje Nataše Ninković, kojem su ovoga puta prisustvovali i njeni naslednici.

Instagram screenshot @natasaninkovic

 

O spletu događaja i svemu što je prethodilo sklapanju braka glumica je svojevremeno pričala za Story, a otkrila je i jednu zanimljivost.

Pročitajte: Sužava struk, materijal sakriva sav višak: Haljina Nataše Ninković je komad koji morate odmah da nabavite (FOTO)

- Venčanje u crkvi bio je moj uslov. Medutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga. Pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković - duhovito se prisetila prošlosti Nataša pa dodala:

Pročitajte: Prati liniju tela i ističe struk: Nataša Ninković sjajno nosi haljinu koju svaka žena treba da ima u ormaru FOTO

- Verujem u brak i u zajednicu, pa ne razumem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sad bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega.

Instagram

 

Nataša nije tajila od medija da je sa suprugom imala krize koje su prebrodili a sve u cilju da sačuvaju ono zbog čega su prvobitno u brak i ušli. Glumica veruje u zajednicu i porodicu i tako vaspitava naslednike, koji su radi profesionalnog usavršavanja nedavno napustili porodični dom.

Pročitajte: Ko je muškarac koga poznata glumica voli 25 godina

- Za brak i zajednicu treba se boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog dece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju decu.

 

 

Matija i Luka su borci na mamu, inteligentni i vredni te nisu razmišljali mnogo kada se dovelo u pitanje studiranje u inostranstvu. Ponosnoj mami to nije bilo prijatno ali im je dala blagoslov i danas ih uvek dočekuje raširenih ruku, a sa suzama ispraća, što je i normalno.

Komentari (0)

Loading