Celebrity News

Stariji sin Ane i Vlade Divca doveo snajku u kuću! Usledio je muk kad su videli ko je devojka, pogledajte fotografiju

Sin Ane i Vlade Divca ludo je zaljubljen

Stariji sin Ane i Vlade Divca doveo snajku u kuću! Usledio je muk kad su videli ko je devojka, pogledajte fotografiju

Boško Karanović

Stariji sin Ane i Vlade Divca zaposlen je u okviru njihove fondacije, koja pomaže najviše ljudima u Srbiji.

Za razliku od usvojene ćerke Petre, sinovi Vlade Divca ne posećuju toliko Srbiju. Luka i Mateja su skrojili život u Americi, iako se po fotografijama na njihovim Instagram profilima da zaključiti da su oni zapravo građani celog sveta. Obožavaju da putuju, jednog meseca su u Americi, drugog već u Kini ili Japanu, a sva ta iskustva na svakodnevnom planu donose im neprocenjive uspemene i iskustva.

Pročitajte: "Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

Instagram

 

Putujući po svetu, upoznavajući druge kulture i približavajući ih svom senzibilitetu stariji sin Vlade i Ane Divac pronašao je i ljubav.

Pročitajte: Detalji drame: Petra Divac otkriva šta joj je rekao Nikolas Saveljić nakon što je otkriveno da ju je porukama zlostavljao njegov otac Niša!

 

 

Naime, Luka Divac u vezi je sa prelepom Japankom, koja je imala čast da upozna njegove roditelje, a taj prvi susret zagarantovao je dobar odnos unutar porodice. Koliko se buduća svekrva i snaja slažu najbolje svedoči fotografija osvanula na Aninom Instagramu.

Pročitajte: Veliki skandal: Vlade Divac IŠAMARAO OVOG poznatog fudbalera jer je slao neprimerene poruke njegovoj ćerki Petri (FOTO)

 

 

Slika je nastala u toku porodične večere u jednom restoranu, a na njoj su stariji sin Ane i Vlade Divac, njegova izabranica Berit Bontems, sestra Petra sa dečkom Mihailom Veruovićem, mladićem rodom iz Prijepolja i ponosni roditelji Ana i Vlade. Po osmesima koje su međusobno razmenjivali reklo bi se da problema u komunikaciji nema, a u opisu ispod fotografije supruga bivšeg košarkaša potvrdila je upravo to.

Pročitajte: OTKRIVENO: Evo zašto su Ana i Vlade Divac došli na Mrkinu sahranu i kakve veze pokojni ministar ima sa usvajanjem njihove ćerke

Boško Karanović

 

- Moj tip porodice je mešovita porodica. Različiti rase, kulture i vere ujedinjene u ljubavi. To je ono što je potrebno svakoj porodici, svakoj zajednici i zemlji. 

Pročitajte: Volela bih kada bi ljudi imali više obzira: Ćerka Vlada Divca otkrila sa kakvim se problemima suočavaju usvojena deca

 

 

Komentari (1)

Loading